ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Προϋπολογισμός Δήμου: Άναψε το “πράσινο φως” για τις τροποποιήσεις
14-06-2018 08:42:54

Με το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκο Παπαθεοδώρου συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Δήμαρχος Ζακύνθου Π. Κολοκοτσάς και στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Δήμου και στην αδυναμία του να καλύψει τις δαπάνες στο χώρο της καθαριότητας.

Η έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου, μετά και τις τελευταίες αναμορφώσεις που αφορούν τα έσοδα από τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας, παραμένει σε εκκρεμότητα, ωστόσο ο χρόνος περνά εις βάρος του Δήμου που βλέπει να προβάλουν η μια μετά την άλλη, οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Ένα ακόμη ζήτημα για το οποίο ζητήθηκαν διευκρινίσεις από την πλευρά των υπηρεσιακών παραγόντων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ήταν και αυτό της εγγραφής των ποσών που αφορούν τα τραπεζικά δάνεια.

Επιστρέφοντας από την Πάτρα, ο Δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος πως μετά και τις διευκρινίσεις που δόθηκαν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό, με την ελπίδα αυτό να γίνει άμεσα.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment