ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Νέα Γέφυρα: Σήμανση εντός των ημερών για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας
13-06-2018 08:33:25

Την ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών που λειτουργούν στους δρόμους γύρω από χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη και πιο συγκεκριμένα γύρω από την παλιά γέφυρα θα ζητήσει η Λιμενική Επιτροπή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η κυκλοφορία στην περιοχή, μετά την παράδοση της νέας στρατιωτικής γέφυρας.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης από την ΜομΚΑ, απομένουν μόνο κάποιες μικρές παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση της εισόδου και της εξόδου της γέφυρας, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα με την ρίψη ασφάλτου.

Καθώς απομένουν λίγα μόνο 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί το τεχνικό μέρος, η προσοχή στρέφεται στην διαμόρφωση των κυκλοφοριακών μέτρων στην περιοχή, ώστε η γέφυρα να είναι πραγματικά χρήσιμη και να λύσει αποφασιστικά  τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε.

Το θέμα απασχόλησε την προχθεσινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αναλυτική συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εγκατάσταση της γέφυρας αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΙΝ.

Πέρα από το έγγραφο προς την Υπηρεσία, το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε να προχωρήσει στην απαραίτητη προμήθεια πινακίδων σήμανσης που θα ενημερώνουν τους οδηγούς από την Πόλη και το Αργάσι και το αντίστροφο, για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως η νέα γέφυρα θα λειτουργεί ως είσοδος προς την Πόλη και η παλιά γέφυρα ως έξοδος.

Σύντομα η σήμανση και στο Πόρτο

Σύντομα θα γίνει η απαραίτητη σήμανση για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και για το Πόρτο, όπου – όπως αποφασίστηκε σε τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής θα ληφθούν μέτρα περιορισμού της στάθμευσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment