ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συνεδριάζει το Συντονιστικό για θέματα προετοιμασίας της καλοκαιρινής περιόδου
12-06-2018 12:19:10

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στο νησί μας για την προετοιμασία και το συντονισμό της θερινής περιόδου και για την ακρίβεια η μία θα γίνει σήμερα και η άλλη θα γίνει αύριο. 

Το Συντονιστικό Όργανο του νομού Ζακύνθου θα ασχοληθεί με το θέμα των πυρκαγιών που είναι κυρίαρχο το καλοκαίρι, ειδικά μετά από αυτά που συνέβησαν πέρυσι στο νησί μας με τα μπαράζ των πυρκαγιών στα ορεινά που είχαν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες δασικές εκτάσεις να παραδοθούν στις φλόγες. 

Μία συνεδρίαση θα γίνει στο Διοικητήριο και μία στο Δημαρχείο για να εξεταστεί  ο βαθμός ετοιμότητας για αντιμετώπισης έκτακτων και σοβαρών καταστάσεων. 

Το φετινό καλοκαίρι έχουν προκύψει θέματα με πυρκαγιές σε εστίες σκουπιδιών, καθώς η αποκομιδή γίνεται με βραδείς ρυθμούς και σε διάφορα σημεία του νησιού που συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων βάζουν φωτιά. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού γιατί η φωτιά μπορεί να επεκταθεί  και να είναι ανεξέλεγκτη. Περισσότερα θα αναφερθούν στις δύο συσκέψεις. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment