Η Ν. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ
Πολιτική εκδήλωση από το “Κίνημα Αλλαγής” την Τετάρτη στο Πνευματικό
12-06-2018 08:15:00

Πολιτική εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Νάντια Γιαννακοπούλου, διοργανώνει το Κίνημα Αλλαγής την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο και εκτός από τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, αναμένεται να γίνει συζήτηση και για την συγκρότηση του νέου αυτού κομματικού σχηματισμού που αισιοδοξεί να «συνενώσει» τις δυνάμεις της κέντρο-αριστεράς.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκροτήθηκε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος και στη Ζάκυνθο η οποία αποτελείται από το Γιάννη Κομιώτη ως Γραμματέα, Διονύση Μποτώνη ως αναπληρωτή Γραμματέα και τους Θανάση Βαρβαρίγο, Μάνθο Χαρίση, Εύη Δουραμάνη, Διονύση Μαρούδα και Δημήτρη Ποταμίτη. Η επιτροπή αυτή, όπως δήλωσε στον –Ε- ο αναπληρωτής Γραμματέας Διονύσης Μποτώνης, πολύ σύντομα θα εμπλουτιστεί και με νέα μέλη.

«Η Νέα Επιτροπή δεν εκλέχτηκε αλλά ορίστηκε από  το Κίνημα. Προσωρινά τα μέλη είναι 7 αλλά πολύ σύντομα θα αυξηθούμε σε 11» ανέφερε μιλώντας στον –Ε- ο αναπληρωτής της Συντονιστικής Επιτροπής Διονύσης Μποτώνης, συμπληρώνοντας πως στόχος είναι να δημιουργηθούν οργανώσεις του Κινήματος σε κάθε πρώην Καποδιστριακό Δήμο.

«Ακόμη δεν έχουμε βγει έξω στην κοινωνία, μια που τα νέα όργανα άργησαν να συγκροτηθούν. Τώρα η δουλειά μας είναι να κάνουμε γνωστές τις απόψεις μας και να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο. Το εγχείρημα του ενιαίου φορέα είναι κάτι δύσκολο και χρειάζεται δουλειά» σημείωσε, υποστηρίζοντας πως το Κίνημα θέλει να χαράξει το δικό του δρόμο και τη δική του πορεία, παρουσιάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό στους πολίτες.

«Πιστεύω πως το ποσοστό μας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις και έχει ανοδική πορεία» επεσήμανε.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment