293.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ
Χρήματα και μελέτες από την Περιφέρεια για το δημοτικό στάδιο των Αμπελοκήπων
08-06-2018 12:15:27

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναλαμβάνει τις μελέτες και το κόστος για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού γηπέδου των Αμπελοκήπων και η έγκριση του Σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποφασίστηκε σε μια από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Ζακύνθου αναλαμβάνει τις μελέτες, τη δημοπράτηση αλλά και την χρηματοδότηση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων με το ποσό των 293.500,00 €.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωση των εργασιών μέχρι και το τέλος του 2019, ενώ ο Δήμος αναλαμβάνει να επισκευάσει την περίφραξη του γηπέδου και φυσικά την συντήρηση του έργου μετά την ολοκλήρωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ΠΙΝ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων αφού πρόσφατα μια αντίστοιχη συνεργασία αποφασίστηκε και για το κλειστό της Παναγούλας. Το θέμα των αθλητικών υποδομών ωστόσο παραμένει «ανοιχτή πληγή» καθώς το αίτημα για κολυμβητήριο παραμένει μετέωρο και οι ελπίδες για νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις έχουν εναποτεθεί στο σχεδιασμό που γίνεται για το Φιολίτι.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment