ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Παραμένει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Νίκος Τσίπηρας!
01-06-2018 12:39:00

Στην αρχή της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Νίκος Τσίπηρας ανακοίνωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στη θέση του και να μην παραιτηθεί.

Αρχικά απάντησε στο ερώτημα της Δημοτικής Συμβούλου Ντενίζ Πυριόχου η οποία ρώτησε γιατί προεδρεύει αφού έστειλε την πρόσκληση της συνεδρίασης ο Αντιπρόεδρος Γ. Φεραδούρος και ο κ. Τσίπηρας είπε ότι στην περίπτωση που υπάρχει κώλυμα του Προέδρου, τότε υπογράφει ο Αντιπρόεδρος.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και θα είμαι Πρόεδρος» είπε ο κ. Τσίπηρας και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και συνολικά του Δήμου το τελευταίο διάστημα.

Ακολούθως ανακοίνωσε τους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στη θέση του Προέδρου και είπε:

«Έχουμε υποχρέωση όλοι εμείς οι αιρετοί απέναντι στους Ζακυνθινούς να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα πρόσωπά μας και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για το καλό του τόπου μας. Το νησί μας σήμερα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και απαιτείται να λαμβάνουμε αποφάσεις στο σωστό χρόνο. Οι πολίτες είναι ανήσυχοι για την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας προσφέροντας υπηρεσίες μέσα στην τουριστική περίοδο. Προβληματίστηκα ιδιαίτερα για την απόφασή μου και εισέπραξα τη στήριξη του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Δημοτικών υπαλλήλων και των πολιτών που με προέτρεψαν να συνεχίσω τον αγώνα που δίνω καθημερινά.

Την εβδομάδα αυτή δόθηκε η δυνατότητα η πλειοψηφία να έλθει πιο κοντά και να γίνει η αναγκαία επανεκκίνηση στη δημοτική μας παράταξη. Δεν περισσεύει κανένας. Καλώ όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε ο κ. Τσίπηρας.

Ακολούθως πήρε το λόγο από τη μείζονα αντιπολίτευση ο Γ. Αρμένης ο οποίος ζήτησε την παραίτηση της πλειοψηφίας αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και ο Αν. Κασσιμάτης είπε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου και αν δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους να παραιτηθούν.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

*Στη φωτογραφία ο Νίκος Τσίπηρας (αριστερά), με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά (δεξιά)


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment