ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν. ΤΣΙΠΗΡΑ:
Την Πέμπτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συγκαλεί ο Αντιπρόεδρος του σώματος!
30-05-2018 10:10:00

Την υπογραφή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Φεραδούρου, φέρει η πρόσκληση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την προσεχή Πέμπτη 31 Μαΐου στην οποία έχουν συμπεριληφθεί τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που δεν συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση.

Το σοβαρότερο εξ αυτών είναι ίσως το θέμα που αφορά την Έγκριση προμελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου ¨Κατασκευή Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων (Ο.Ε.Δ.Α.) που εκπονήθηκε από το μελετητικό γραφείο του κ. Φραντζή και θα πρέπει να προχωρήσει στα επόμενα βήματα που αφορούν τις προκηρύξεις των μελετών και εν συνεχεία την υλοποίηση των έργων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στην ημερήσια διάταξη δεν συμπεριλαμβάνεται θέμα που να αφορά την αντικατάσταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Τσίπηρα, παρά την απόφαση του τελευταίου να εκφράσει μια τέτοια πρόθεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον κ. Φεραδούρο, ο ίδιος κλήθηκε από το Δήμαρχο να υπογράψει την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω κωλύματος του κ. Τσίπηρα, ο οποίος θα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα και μάλιστα σε συνεδρίαση με αυξημένη απαρτία.

Η συνεδρίαση της Πέμπτης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπηρας θα εμμείνει στην απόφασή του, αν και αυτή δεν έχει γίνει αποδεκτή από το Δήμαρχο Π. Κολοκοτσά.
 
Γ. Φεραδούρος: Οδυνηρή η εικόνα για όλη τη Ζάκυνθο

Στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Φεραδούρος, μίλησε στο ραδιόφωνο του –Ε- για την εικόνα που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία.

«Αυτή η εικόνα είναι οδυνηρή όχι μόνο για την πλειοψηφία αλλά και για ολόκληρο το νησί που μέσα στο καλοκαίρι αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ανταποκρίνεται στο ρόλο του» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως η παραίτηση πρέπει να υποβληθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο σε απαρτία.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment