ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Συλλήψεις 62 ατόμων για διάφορα αδικήματα στα Ιόνια Νησιά!
29-05-2018 08:29:09

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την πρόληψη της παραβατικών ενεργειών, στα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν από το Σάββατο (26-05-2018) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27-05-2018), διαδοχικούς ελέγχους για την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών, καθώς και για την αντιμετώπιση παραβάσεων που σχετίζονται με την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι είχαν ως αποτέλεσμα να:

• Συλληφθούν συνολικά (62) άτομα, (35 ημεδαποί και 27 αλλοδαποί),

• Ελεγχθούν (612) οχήματα και (780) άτομα

• Βεβαιωθούν (224) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και (39) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ενδεικτικά από τις συλλήψεις ξεχωρίζουν:

2 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 2 για ηχορύπανση, 4 για παρεμπόριο, 2 για άγρα πελατών, 18 για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών βεβαιώθηκαν συνολικά (224) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τις οποίες ενδεικτικά ξεχωρίζουν:

14 για μέθη, 12 για ταχύτητα, 14 για προστατευτική ζώνη, 11 για προστατευτικό κράνος, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 27 για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και ανασφάλιστα οχήματα.

Επίσης βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις που σχετίζονται με την λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφορούσαν μεταξύ άλλων, τη στέρηση βιβλιαρίων υγείας και την ηχορύπανση.

Στη Ζάκυνθο είχαμε επιπλέον τα εξής συμβάντα

1.Συνελήφθη στο Λαγανά 24χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (21,5γρ.).

2. Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), για κατοχή ενός φακού- ηλεκτρικού εκκενωτή (τέιζερ).

3. Συνελήφθη στο Λαγανά 35χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για άσκηση υπαίθριου εμπορίου στερούμενος άδειας από την αρμόδια Αρχή.

4. Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

5. Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός στο Λαγανά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για άσκηση υπαίθριου εμπορίου στερούμενος άδειας από την αρμόδια Αρχή.

6. Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Νιγηρίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, για οδήγηση μοτοσυκλέτας στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως καθώς και για εκκρεμούσα, σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment