ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΜΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ.
Εν αναμονή των εξελίξεων μετά την ανακοίνωση παραίτησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
26-05-2018 11:43:15

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στους κόλπους της πλειοψηφίας στο Δήμο Ζακύνθου μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και την ανακοίνωση της πρόθεσης του Νίκου Τσίπηρα να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που παρουσιάζει το Σώμα σε μια περίοδο που τα προβλήματα του νησιού έχουν οξυνθεί.

Η ανακοίνωση της απόφασής του, η οποία επαναλαμβάνουμε πως δεν έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο, έχει προκαλέσει έντονη αίσθηση και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα εμμείνει σε αυτή την απόφαση. Άλλωστε, η παραίτηση αυτή θα πρέπει να υποβληθεί επίσημα και εγγράφως στην  προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία προγραμματίζεται για την επόμενη Πέμπτη.

Ο Δήμαρχος πάντως ανέφερε στον –Ε- πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ. Τσίπηρα, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξή του.

Το προηγούμενο βράδυ, είχε ζητήσει να σταματήσουν τις …ευγένειες και να τηρηθεί ο Κανονισμός που ορίζει διαγραφές συμβούλων που απουσιάζουν κατ΄ επανάληψη.

«Αυτή η θλιβερή εικόνα δείχνει το ενδιαφέρον που έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι για τα προβλήματα της Ζακύνθου. Υποβάλω την παραίτησή μου στη διάθεση του Σώματος  καθώς  φαίνεται πως δεν αντιπροσωπεύουμε πια τη ζακυνθινή κοινωνία. Είναι απαράδεκτο με τόσα προβλήματα που έχει ο τόπος μας να μην γίνεται συνεδρίαση. Αυτό είναι παρωδία» σημείωσε ο κ. Τσίπηρας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος απάντησε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή ούτε στην πλειοψηφία, αλλά ούτε στην μειοψηφία.

«Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν επιλαχόντες. Σε όποιον δεν αρέσει η θέση του ή έχει απογοητευτεί, μπορεί να παραιτηθεί» σχολίασε ο Δήμαρχος.

Προχθές δεν υπήρξε καμία νέα ανακοίνωση από την πλευρά του κ. Τσίπηρα και το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment