ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗ
Φιλικός αγώνας στη μνήμη του Διονύση Καπανδρίτη και Χρήστου Χαριάτη!
24-05-2018 12:01:18

Την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στις 8 οι ποδοσφαιρικοί αστέρες του νησιού θα βρεθούν στο Στάδιο και θα τιμήσουν την μνήμη δύο ανθρώπων που δεν είναι πια στη ζωή. Του Διονύση Καπανδρίτη και του Χρήστου Χαριάτη άλλα και να δώσουν χέρι βοηθείας σε έναν συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον Διονύση Προκόπη

Μια σπουδαία εκδήλωση θα γίνει στο ιστορικό γήπεδο της Ζακύνθου, στο Δημοτικό Στάδιο. Εκεί όπου μεγαλούργησαν δύο άνθρωποι με την αγάπη τους στο ποδόσφαιρο. Ο πρώτος είναι ο Διονύσης Καπανδρίτης ο οποίος για δεκαετίες ήταν ένας εκ των θεμελιωτών του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου και φυσικά της μεγάλης ομάδας του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Και ο δεύτερος ο αδικοχαμένος Χρήστος Χαριάτης που έφυγε τόσο άδικα και βίαια από αυτή εδώ την ζωή πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, ωστόσο όμως πρόλαβε χάρη στο ταλέντο του να συνδέσει το όνομα του με την κυακοκίτρινη ομάδα.

Οι δύο αυτοί άνδρες αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το ζακυνθινό φίλαθλο κόσμο ίσως για διαφορετικούς λόγους αλλά με κοινή συνισταμένη το ίδιο το άθλημα. Ο σκοπός των διοργανωτών είναι να τιμηθεί η μνήμη των δύο αυτών ανδρών από το κόσμο αλλά και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν. Για το όλο πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα υπάρξουν ανακοινώσεις όπως επίσης θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή με ώρα έναρξης στις 8 το απόγευμα.

Πηγή:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment