ΑΠΟΨΕ Η 3Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο!
16-05-2018 12:12:00

Σήμερα αναμένεται να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα αρχίσει  στις 7.30 το απόγευμα με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη και όσα προκύψουν από αυτά που θα θέσουν οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης. 

Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά προσπάθεια να επιτευχθεί απαρτία και αυτό αφορά την πλειοψηφία η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνοχής και συνεννόησης. Αρκετοί από τους Συμβούλους της πλειοψηφίας δείχνουν με τον τρόπο τους τη δυσαρέσκειά τους προς το Δήμαρχο και εμμέσως πλην σαφώς ζητούν αληθινό και ουσιαστικό διάλογο. Η αδυναμία να συνεννοηθούν έχει δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις και ο Δήμαρχος φαίνεται να μην μπορεί να συγκεράσει τις διαφορές που υπάρχουν. 

 Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την αυτοδιοίκηση «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», που θα ενημερώσει ο Δήμαρχος και θα υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα σταλεί στην ΚΕΔΕ στα πλαίσια της διαβούλευσης που γίνεται. Ήδη το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη και ψήφισε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου

Στο Δήμο το θέμα αιχμής είναι η αντικατάσταση της διοίκησης των Παιδικών Σταθμών και αυτό έχει προκαλέσει τις μεγάλες τριβές μέσα στους κόλπους της πλειοψηφίας. Ο Δήμαρχος έχει ανακοινώσει πως θα αναλάβει ο ίδιος τη θέση του Προέδρου. 

Μεταξύ άλλων θα γίνει αποδοχή χρηματοδότησης των εξής ποσών: 1 εκ. € για την επισκευή του οδικού δικτύου, 228 χιλ. € για εξόφληση υποχρεώσεων από δικαστικές αποφάσεις, 500 χιλ. € για  τη συντήρηση των δρόμων κλπ.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment