ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 190 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ
Φραστικό επεισόδιο στη συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ κατέληξε σε μηνύσεις!
16-05-2018 08:54:15

Στα δικαστήρια κατέληξε ένα φραστικό επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Δημαρχείο την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ του ΦοΔΣΑ.

Εκπρόσωποι εργολήπτριας εταιρείας που έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων στο Λίβα εξύβρισε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα της καθαριότητας για οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί.

Πρόκειται για τιμολόγια τα οποία δεν έχουν πληρωθεί και οι υπεύθυνοι της εργολήπτριας ζητούν εδώ και πολύ καιρό επίμονα να εισπράξουν τα χρήματά τους. Επειδή όμως δεν παίρνουν απάντηση έχουν εξοργιστεί.

Την ώρα που συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ ανέβηκαν στο Δημαρχείο και επανέλαβαν τα ίδια αλλά χωρίς να πάρουν απάντηση γι’ αυτό και η ροή του λόγου ξέφυγε από κάθε λογική.

Στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ πήγαν στην Αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Η δίκη έγινε χθες με την αυτόφωρη διαδικασία και το Δικαστήριο επέβαλε στα δύο άτομα ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανέφεραν ότι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη γιατί θεώρησαν ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή τους.

Όμως για το θέμα της πληρωμής του εργολάβου υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα για τα οποία θα ζητηθούν απαντήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ένα ζήτημα αφορά το τιμολόγιο των 190 χιλιάδων ευρώ που δόθηκε στο Δήμο από τον εργολάβο αλλά επεστράφη πίσω καθώς θεωρείται ότι δεν έχουν γίνει εργασίες τέτοιου ύψους. Το άλλο ζήτημα αφορά ένα μικρότερο τιμολόγιο που δεν ενέκρινε ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για χωματουργικές εργασίες που έγιναν στο Λίβα και το οποίο δεν έχει πληρωθεί.

Όμως για να μην υπάρχουν σκιές ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή οφείλουν να δώσουν στη δημοσιότητα ανακοίνωση και να εξηγούν τι έγινε πέρυσι με την εργολαβία του Λίβα για τη διαμόρφωση του χώρου και των όποιων παρεμβάσεων χρειάστηκαν.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment