ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
Νέο διαγωνισμό για την προμήθεια γεφυροπλάστιγγας για το Λίβα ετοιμάζει ο Δήμος
16-05-2018 08:41:38

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει ο διαγωνισμός για την προμήθεια της γεφυροπλάστιγγας που θα συμπληρώσει τον εξοπλισμό της Μονάδας που ήδη λειτουργεί στο Λίβα για την επεξεργασία των απορριμμάτων. Το μηχάνημα αυτό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για να υπάρχει μια πλήρης και σαφής εικόνα της ποσότητας των απορριμμάτων που φτάνουν στις εγκαταστάσεις για επεξεργασία, μια που συνδέεται άμεσα και με τον υπολογισμό του κόστους διαχείρισης.

Σημειώνεται ότι το θέμα αναδείχθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας, καταγγέλθηκε το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια την ποσότητα των απορριμμάτων που υπόκεινται σε επεξεργασία παρά το γεγονός ότι το κόστος αυτής της διαδικασίας που έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία υπολογίζεται με τον τόνο.

Η προμήθεια της γεφυροπλάστιγγας είχε συμπεριληφθεί στον πολυσυζητημένο διαγωνισμό της προμήθειας των μηχανημάτων, χωρίς όμως να υπάρξει ανάδοχος που να υποβάλει προσφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να επαναληφθεί, αφού πρώτα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγκρίσεις.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της υπό σύνταξη μελέτης από το Δήμο η γεφυροπλάστιγγα θα πρέπει να είναι τελείως καινούργια, αμεταχείριστη, πρόσφατης κατασκευής, αναγνωρισμένου κατασκευαστικού οίκου με καλή φήμη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Η γεφυροπλάστιγγα θα πρέπει να είναι απαραίτητα ηλεκτρονική και θα τοποθετηθεί σε θεμελίωση, με γέφυρα ζύγισης εξ΄ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ ο ανάδοχος καλείται να αναλάβει εξολοκλήρου και το κόστος της εγκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βήματα που αφορούν την προμήθεια τόσο της γεφυροπλάστιγγας όσο και νέων κάδων που επίσης περιλαμβάνονταν στον αρχικό διαγωνισμό ακολουθούνται με πολύ μεγάλη προσοχή για να μην επαναληφθούν τα αδιέξοδα που προέκυψαν με τον πρώτο διαγωνισμό και την γνωστές εκκρεμότητες με την παραλαβή των μηχανημάτων, που παραμένει σε εκκρεμότητα.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment