ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Η επόμενη μέρα στην τοπική Ν.Δ.
16-05-2018 08:36:15

Πολλές και δύσκολες μάχες θα κληθεί να δώσει η νέα Νομαρχιακή επιτροπή της Ν.Δ. και αυτό είναι που απασχολεί σοβαρά τους νεοεκλεγέντες αφού κάθε φορά που γίνονται εσωκομματικές εκλογές δεν λείπουν οι πικρίες και οι αντιπαραθέσεις που εκδηλώνονται πολλούς μήνες αργότερα.

Όπως μας εκμυστηρεύθηκε αρμόδια πηγή, από την ηγεσία του κόμματος έχει φτάσει το μήνυμα ότι το κόμμα θα πρέπει να είναι έτοιμο για ενδεχόμενες πρόωρες εθνικές εκλογές μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανολογούνται εθνικές εκλογές αμέσως μετά τον Αύγουστο, περίοδο κατά την οποία η χώρα θα βγει εκτός μνημονιακών ρυθμίσεων και αυτό ενδέχεται να γίνει αιτία προσφυγή στις κάλπες από την κυβέρνηση.

Επί της ουσίας δηλαδή ο νέος πρόεδρος και οι συνεργάτες του στη ΝΟΔΕ έχουν μπροστά του βαρύ και δύσκολο έργο.

Οι πιο σημαντικές υποχρεώσεις του θα είναι οι εκλογές για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον Μάιο του 2018, οι εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν, (αλλά οπωσδήποτε έως τον Οκτώβρη του 2018) και φυσικά οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση που στην ουσία θα είναι και πιο δύσκολες αφού εκεί θα έχουν να διαχειριστούν πολλές και αντικρουόμενες φιλοδοξίες προσώπων, εντός και εκτός Ν.Δ.

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες προσώπων για τις εθνικές εκλογές, εκεί τα πράγματα θα είναι μάλλον πιο απλά αφού το ζήτημα αυτό το κρατά στα χέρια του προσωπικά ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιλογές του, πολύ δύσκολα θα αμφισβητηθούν από τα θεσμοθετημένα κομματικά όργανα.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment