ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ
«Δε θα βάλω νερό στο κρασί μου» ξεκαθαρίζει ο νέος Πρόεδρος Δ. Καρδιανός
15-05-2018 12:23:37

Με 536 ψήφους από το σύνολο των 788 ψηφοφόρων – μελών του κόμματος, που προσήλθαν στις κάλπες την περασμένη Κυριακή, ο Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος εξελέγη νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικητικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ 234 ψήφους συγκέντρωσε από την πλευρά του ο συνυποψήφιός του Τάκης Κόκλας.

Η πλήρης καταγραφή των ψηφοδελτίων από τις Τοπικές Οργανώσεις Ελατίων και Πόλης ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και σήμερα στη μια το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος, αναμένεται να γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής, από τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Κόκλα, στον νέο Πρόεδρο Διονύση Καρδιανό, που μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- έκανε λόγο για μια νέα εποχή για την οργάνωση , με τον ίδιο όμως σαν Πρόεδρο να μην παρεκκλίνει ούτε πόντο από τις θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια κράτησε.

Στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται ακόμη με σειρά ψήφων ο Ντ. Πέττας με 263, ο Διον. Τρούσσας με 238, η Χρ. Λούντζη Γάσπαρου με 230, ο Νικ. Τσουκαλάς με 188, ο Τιμ. Κυβετός με 156, ο Νικ. Γιατράς με 156, η Γ. Γούλιαρη με 151, ο Κων. Τσιριγώτης με 139 και ο Γ. Ταμαρέσης με 130.

Ακολουθούν με σειρά σταυρών οι Παν Κλάδης με 109, Βας. Σούρμπης με 67, Φιλ. Βαρδακαστάνης με 66 και Ευ. Κουρούπης με 51 που όμως δεν εκλέγονται.

Στη Δημοτική  Τοπική Οργάνωση Ζακυνθίων Πρόεδρος εκλέγεται ο Διονύσης Καρδιανός του Ζήσιμου με 427 ψήφους, ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Βασιλείου με 187 και ο Ευστάθιος Γκαβός με 106.

Μέλη εκλέγονται όλοι οι υποψήφιοι και πιο συγκεκριμένα ο Τιμ. Στραβοπόδης με 256 ψήφους, ο Μ. Τσίπος με 219, ο Δημ. Ραφτόπουλος με 207, ο Παν. Λούντζης με 197, ο Νικ. Παπαγεωργόπουλος με 158, ο Αντ. Χαϊκάλης με 180, ο Γερ. Πατρινός με 140 και ο Κων. Στουραΐτης με 120.

Τέλος, ως σύνεδροι εκλέγονται ο Ν. Αβούρης με 281 ψήφους, η Χρ. Λούντζη με 211 και ο Γ. Γιαννούλης με 117.

Θυμίζουμε πως τα αποτελέσματα για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ελατίων, δημοσιεύτηκαν στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας μας.

Διον. Καρδιανός – Μπούκιος «Δε θα βάλω νερό στο κρασί μου»

Μιλώντας χθες το πρωί ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεσμεύτηκε για μια νέα σελίδα στην παράταξη τονίζοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από τις θέσεις του, ούτε να αλλάξει όλα αυτά που τονίζει δημόσια εδώ και πολλά χρόνια. Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για κομματικά γραφεία που θα είναι ανοιχτά για όλους αλλά και για την λειτουργία Γραφείου Τύπου από αύριο Τετάρτη. 

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο γνήσιος.. Μπούκιος. Δε θα βάλω νερό στο κρασί μου. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με τίμησαν με ένα σημαντικό ποσοστό αλλά και αυτούς που για  τους δικούς τους λόγους δεν ψήφισαν. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση πως θα είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός στα εσωκομματικά γιατί έχω αυτή τη δυνατότητα. Θέλω δε να πω πως τα πρόσωπα …καραμπινάτων συριζαίων είναι  από σήμερα πολύ θλιμμένοι. Η Νέα Δημοκρατία , με όποιο ψηφοδέλτιο και αν αποφασιστεί., θα πάρει την έδρα και θα απαλλάξει τη Ζάκυνθο από τη γάγγραινα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

Τ. Κόκλας «στη διάθεση του Προέδρου και της παράταξης»

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε από την πλευρά του και ο υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Τ. Κόκλας εκφράζοντας και δημόσια τα συγχαρητήριά του προς το νέο Πρόεδρο Διονύση Καρδιανό.

«Ο κ. Καρδιανός κέρδισε τις εκλογές με μεγάλο ποσοστό και για αυτό τον συγχαίρω. Έκανε τον αγώνα του, όπως και εγώ τον δικό μου. Είμαστε και θα είμαστε ενωμένοι, ενώ σε ότι χρειαστεί θα είμαι δίπλα του» υποστηρίζοντας πως το κλίμα των εκλογών ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment