ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ
Η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ.
14-05-2018 12:41:00

Ανέλπιστα μεγάλη η προσέλευση οπαδών και φίλων της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν άψογα υπό την επίβλεψη του κ. Χρύσανθου Αθανασόπουλου.

Από νωρίς το πρωί παρατηρήθηκε αυξημένη προσέλευση η οποία κορυφώθηκε τις απογευματινές ώρες.

Έξω και μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου που διεξαγόταν η ψηφοφορία υπήρχαν πολλά πηγαδάκια από τους υποψηφίους με πιο σημαντικό εκείνο του κ. Δ. Καρδιανού - Μπούκιου στον “Κόκκινο Βράχο”, κι εκείνο του Παν. Κόκλα στο “σινέ Φώσκολος”. Στο δεύτερο βασικός πρωταγωνιστής των κινήσεων ήταν ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος με παλιούς και νέους συνεργάτες του. Αντίθετα στην πλευρά του κ. Μπούκιου, παρότι πέρναγαν πολλά παλιά και νέα στελέχη του κόμματος από το τραπέζι του, το βάρος των κινήσεων το κράταγε ο ίδιος.

Παρότι οι δύο άνδρες ήταν από παλιά φίλοι αυτή τη φορά οι δρόμοι τους χώρισαν, ίσως όχι τυχαία.

Στο περιθώριο των εκλογικών διαδικασιών υπήρξαν εντάσεις αλλά τα πράγματα δεν εκτραχύνθηκαν.

Και από τις δύο πλευρές σημείωναν ότι τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν πολλά νέα μέλη στη Ν.Δ. που προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ με στόχο να ψηφίσουν είτε τον ένα, είτε τον άλλο υποψήφιο Πρόεδρο. Και μάλιστα χαριτολογώντας έλεγαν ότι ορισμένα από αυτά τα νέα μέλη δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη Ν.Δ. στις εκλογές.

Για μια ακόμα φορά αισθητή ήταν και η παρουσία της νεολαίας της Ν.Δ. στις διαδικασίες γεγονός που σχολιάστηκε θετικά απ΄όλες τις πλευρές.

Ο νέος πρόεδρος έχει μπροστά του βαρύ και δύσκολο έργο.

Οι πιο σημαντικές υποχρεώσεις του θα είναι οι εκλογές για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον Μάιο του 2018, οι εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν, (αλλά οπωσδήποτε έως τον Οκτώβρη του 2018) και φυσικά οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση που στην ουσία θα είναι και πιο δύσκολες αφού εκεί θα έχει να διαχειριστεί πολλές και αντικρουόμενες φιλοδοξίες προσώπων.

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες προσώπων για τις εθνικές εκλογές, εκεί δεν ανησυχεί αφού ξέρει ότι το δύσκολο αυτό έργο θα το καθαρίσει εξ’ ολοκλήρου ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment