ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
38 πρόσφυγες εντοπίστηκαν σε σκάφος ανοιχτά του Κατακόλου
11-05-2018 08:40:27

Σκάφος του Λιμεναρχείου Ζακύνθου συμμετείχε χθες τα ξημερώματα στις έρευνες και τον εντοπισμό ενός πλωτού που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κυλλήνη και Κατάκολο: Σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός των 38 προσφύγων από Ιράν, Ιράκ και Συρία αλλά και του Ρώσου διακινητή τους που συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές οδηγεί σε περαιτέρω έρευνες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τις Λιμενικές Αρχές και εν αναμονή των ανακοινώσεων από το ΥΕΝ, οι μόνες πληροφορίες που γίνονται γνωστές έρχονται από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Patris News” στο λιμάνι του Κατακόλου, βρίσκονται από χθες το πρωί 38 πρόσφυγες και ένας διακινητής που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, ανοιχτά του Κατακόλου.

Όλοι, κρατούνται προσωρινά σε χώρο πίσω από το λιμεναρχείο Κατακόλου, μέχρι να γίνει η καταγραφή τους. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, πρόκειται για Ιρανούς, Ιρακινούς και Σύρους πρόσφυγες που είχαν ως προορισμό την Ιταλία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment