''ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ''
Το μήνυμα του Ν. Καρδιανού για τις εκλογές στη Ν.Δ.
08-05-2018 08:39:46

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Φίλες & Φίλοι, 

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, κουβαλώντας στην πλάτη μου (50), και πλέον, χρόνια εμπειρίας, συνεχούς παρουσίας και αγώνων για την παράταξη. Και θέλω να ξέρετε, πως αυτή η συνειδητή και, ξεκάθαρα, προσωπική απόφαση μου, υπήρξε μια πράξη τιμής και ευθύνης.
 
Μια πράξη Τιμής απέναντι στην παράταξη και την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαλλάξει την Χώρα από την Φτώχεια και την «Εθνική κατάθλιψη» που προξένησαν οι Κομεστάδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά, και μια πράξη Ευθύνης απέναντι στα νέα παιδιά της Ζακύνθου, τα οποία βαρέθηκαν να ακούν υποσχέσεις και να ντρέπουνται για την κατάντια του τόπου τους.
 
Όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι υπηρέτησα την Ζάκυνθο από διάφορες θέσεις, χωρίς, όμως, «κηλίδες» και χωρίς ποτέ «να βάλω το χέρι μου στο μέλι». Και γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, ποτέ δεν πρόκειται να δεχτώ ότι «Όλοι ίδιοι είμαστε»!

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε Σας, ζητώντας τη συμμετοχή και τη στήριξή Σας στις προσεχείς, εσωκομματικές, εκλογές της Κυριακής 13/5/2018, για να διαφυλάξουμε την ενότητα του κόμματος και να δυναμώσουμε τη φωνή της Ζακύνθου στα κέντρα των αποφάσεων.

Εγώ, από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να Σας υποσχεθώ είναι καθημερινή και σκληρή δουλειά, διεκδίκηση και σεβασμός στην αλήθεια και τις συλλογικές αποφάσεις.

Ωστόσο, επειδή το «Να ζεις σημαίνει να παίρνεις θέση», οφείλω, τελειώνοντας, να στείλω και ένα σαφέστατο μήνυμα προς Όλους:

Επειδή, μέχρι σήμερα, στη ζωή μου, δεν επέτρεψα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με έχει στο χέρι και να μου κλείνει το στόμα, δηλώνω, δημόσια και επίσημα, ότι η ιδιωφέλεια, τα «μαγειρέματα» και τα παιχνίδια, ετούτη τη φορά, θα πάνε στην άκρη! Κληρονόμοι, Μνηστήρες και Αντάρτες, ετούτη τη φορά, θα κάτσουνε ΠΡΟΣΟΧΗ, μπροστά στις επιλογές του Προέδρου και το συμφέρον της Παράταξης!

Γιατί η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας ήταν, είναι και θα είναι οι απλοί ψηφοφόροι του Κόμματος. Και αυτοί θα αποφασίσουν!

Καλή Δύναμη
Σας Ευχαριστώ 

Νιόνιος Καρδιανός (Μπούκιος)
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment