ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Αλλαγή στον τρόπο έκδοσης αδείας στα καταστήματα για τη μουσική
17-04-2018 12:44:00

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδρίασε χθες το πρωί στο Δημαρχείο και ασχολήθηκε με σειρά θεμάτων που εκκρεμούσαν πριν από το Πάσχα, ανάμεσά τους οι άδειες για επιχειρήσεις αλλά και η ανάκληση αδειών. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ζήτησαν να εγκριθούν οι υπηρεσιακές εισηγήσεις και μάλιστα ανέφεραν ότι με τις δικαστικές εξελίξεις που έχουν προκύψει η μόνη τους επιλογή είναι η ψήφιση των προτάσεων που καταθέτουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης στην οποία προήδρευε ο αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτριος Τσαγκαρόπουλος, έγινε τροποποίηση της 315/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την Κανονιστική που αφορά τις άδειες χρήσης και λειτουργίας μουσικής ή μουσικών οργάνων, όπως έχει διαμορφωθεί με τις αποφάσεις 220/2013 και 125/2015. Πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο δίνεται η άδεια και η γνωστοποίηση ισοδυναμεί με άδεια λειτουργίας. 

Η Επιτροπή  έκανε ανάκληση άδειας καφενείου στο οποίο έγινε έλεγχος από την αστυνομία και εντόπισε τυχερά παίγνια, καθώς έχει ήδη συνταχθεί δικογραφία η οποία έχει αποσταλεί αρμοδίως. Ακολούθως έγινε ανάκληση και σε δεύτερο καφενείο στην πόλη. 

Δόθηκε η προέγκριση για επιχείρηση μίνι γκολφ στον Πλάνο και άδεια μουσικής για σειρά καταστημάτων που λειτουργούν μέσα σε ξενοδοχεία.

Για την άδεια υπαίθριου καταστήματος στον Αγ. Σώστη που υπάρχει εμπλοκή της δικαιοσύνης, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία ολίγων ημερών για να στείλει ο επιχειρηματίας τα έγγραφα που του ζητήθηκαν και ως εκ τούτου δεν έγινε οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment