ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
Ευρεία σύσκεψη προχθές στο Δήμο για όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά προγράμματα
14-04-2018 12:35:26

Με την παρουσία Αντιδημάρχων, συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων έγινε προχθές το μεσημέρι για δύο περίπου ώρες η σύσκεψη που συγκλήθηκε από το Δήμαρχο ώστε να δοθούν οδηγίες για την προώθηση έργων και να μην υπάρξει άλλος χαμένος και ανεκμετάλλευτος χρόνος για το νησί. 

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά σε όλους τους τομείς έργων, όπως ύδρευση, εκπαίδευση, οδοποιΐα, απορρίμματα κλπ. Συστήθηκαν επιτροπές για να παρακολουθούν στενά την πορεία των πιο δύσκολων έργων και αναφέρθηκε ότι αυτές οι συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται πιο τακτικά. 

Με δεδομένη την έλλειψη χρημάτων που ταλανίζει το Δήμο και το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός έχει ελάχιστα κονδύλια, επισημάνθηκε ότι πρέπει να γίνει η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι στο προσκήνιο είναι το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων  που μπορούν να χρηματοδοτήσουν συγκεκριμένα έργα. 

Από τη σύσκεψη κρατάμε την αγωνία της δημοτικής αρχής για να μην χαθούν πιστώσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη Ζάκυνθο αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερή και αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους.  Για τις περιπτώσεις που δεν απαιτούνται μεγάλα κονδύλια, αναφέρθηκε ότι θα διατεθούν χρήματα από το Δήμο όπως π.χ. για τα σφαγεία και για επισκευή των δρόμων. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment