ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Τις διορθωμένες μελέτες του Θεάτρου αναμένει ακόμα η Διαχειριστική Αρχή
14-04-2018 12:23:55

Μεταξύ των έργων για τα οποία έγινε ενημέρωση στη προχθεσινή σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο ήταν και το Δημοτικό Θέατρο. Το έργο καρκινοβατεί επί δύο δημοτικές θητείες και είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος και της σημερινής δημοτικής αρχής. 

Η συνεργασία μεταξύ των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και της Διαχειριστικής Αρχής στην Κέρκυρα περνά μόνιμα από συμπληγάδες και οι φάκελοι πηγαινοέρχονται για διορθώσεις που όμως ποτέ δεν είναι οι τελικές.

Στην ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος είπε ότι εδώ και αρκετό καιρό ο εκπρόσωπος του εργολάβου και ο επιβλέπων του έργου είχαν ανακοινώσει ότι θα πετάξουν τις λαμαρίνες για να φαίνεται το κτίριο και αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε έτσι, το έργο του Θεάτρου θα τελειώσει οπωσδήποτε» συμπλήρωσε ο κ. Κολοκοτσάς και ακολούθως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Τσίπηρας είπε ότι η Διαχειριστική Αρχή στην Κέρκυρα περιμένει τις διορθωμένες μελέτες. 

Αναφορικά με την ηλεκτροδότηση του Θεάτρου αναφέρθηκε ότι έχει γίνει η υπογραφή της σύμβασης με τη ΔΕΗ και τώρα πρέπει να γίνει η σύνδεση για να έχει ηλεκτρικό ρεύμα το κτίριο. Μάλιστα υπάρχουν υποσχέσεις από τη ΔΕΗ ότι η σύνδεση θα γίνει αυτές τις ημέρες. 

Ωστόσο το κυρίαρχο για να ολοκληρωθεί το έργο και όχι απλά να έχει φωτισμό το κτίριο, είναι να γίνει ο  διαγωνισμός για τον εξοπλισμό και η  Περιφέρεια έχει εγκρίνει το σχετικό κονδύλι.

Αναφορικά με τις παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους, δηλαδή στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο και στον περιβάλλοντα χώρο, υπενθυμίζεται πως έγινε περικοπή του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε ζητήσει ο προηγούμενος Δήμαρχος. 

Στη προχθεσινή σύσκεψη αναφέρθηκε πως αυτές οι παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν με πιστώσεις του Δήμου, όπως η ασφαλτόστρωση του δρόμου που είναι ανάμεσα στο Θέατρο και στο σούπερ μάρκετ, η φύτευση καλλωπιστικών φυτών και η κατασκευή του πεζοδρομίου με πλάκες στην οδό Λομβάρδου και στην οδό Φιλιτά. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment