Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ:
Σπ. Γαλιατσάτος: Ικανοποιητική παρότι πολλά καταλύματα ήταν κλειστά!
12-04-2018 08:40:03

Όλα τα Ιόνια νησιά φαίνεται να είχαν την «τιμητική» τους την περίοδο του Πάσχα καθώς πολλοί ταξιδιώτες διάλεξαν τα νησιά μας για τις διακοπές τους, όχι  μόνο λόγω των ιδιαίτερων εθίμων αλλά και για πρακτικούς λόγους όπως είναι η εγγύτητα με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπ. Γαλιατσάτος σε σχέση με την κίνηση των ημερών, αφού όπως ανέφερε θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη αν τα τουριστικά καταλύματα ήταν σε λειτουργία.

«Η κίνηση είναι καλή και θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αν το Πάσχα ήταν πιο αργά και πολλά από τα καταλύματα ήταν ανοιχτά. Η συντριπτική πλειονότητα των ξενοδοχείων ήταν εκτός λειτουργίας και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ζήτηση, δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί.  Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως τα Ιόνια Νησιά έχουν ζήτηση και από το Εσωτερικό, καθώς αν και  είναι νησιά,  είναι πολύ κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα και έχουν ιδιαίτερη ομορφιά» σημείωσε ο κ. Γαλιατσάτος τονίζοντας πως το ζήτημα της ασφάλειας που παρέχουν τα νέα οδικά δίκτυα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Για ακόμη μια φορά ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού  σχολίασε πως η ζήτηση για τα Ιόνια νησιά είναι μεγάλη όχι μόνο για το 2018 αλλά και για το 2019, καθώς τα συμβόλαια που γίνονται αυτό το διάστημα αφορούν και την νέα σεζόν.

«Τα αεροπορικά δίκτυα από την Ελλάδα και το Εξωτερικό έχουν πυκνώσει και οι πρώτες πτήσεις από τις εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν ξεκινήσει  . Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα έχουν πυκνώσει στους δρόμους ενώ οι περισσότεροι διαμένουν σε ενοικιαζόμενα σπίτια, αφού ακόμη τα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει. Τώρα όμως τρέχουμε για το 2019» σχολίασε ο κ. Γαλιατσάτος συμπληρώνοντας πως το επόμενο διάστημα οι δράσεις προβολής της ΠΙΝ περιλαμβάνουν σωρεία επισκέψεων από ξένους δημοσιογράφους και προβολή μέσα digital πλατφόρμες όπως είναι η GOOGLE , ενώ σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου προγραμματίζεται μια εκδήλωση στο Αμβούργο με αφορμή την έναρξη πτήσεων προς τη Ζάκυνθο από την εταιρεία condor.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment