ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η παράσταση «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» στην Κέρκυρα τον Απρίλιο!
05-04-2018 07:15:00

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις που έδωσε στη Ζάκυνθο ετοιμάζεται για άλλα μέρη κι άλλα νερά. Το θεατρικό σχήμα που ανέβασε το έργο «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» ταξιδεύει για την Κέρκυρα όπου θα παρουσιαστεί το βράδυ της μεθεπόμενης Παρασκευής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουληκάδου. 

Η τρελή κωμωδία του Ζώρζ Φεϋντώ, μετά τις παραστάσεις που έγιναν στη Ζάκυνθο από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου, ταξιδεύει στο Ιόνιο και εμφανίζεται στο θέατρο της Κέρκυρας.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία και οι Κερκυραίοι μέσα στην εβδομάδα της Λαμπρής να δουν από κοντά το σχήμα και να γελάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους. Η παράσταση σατιρίζει την αστική τάξη και την υποκρισία της μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και απίστευτη πλοκή. Μια φάρσα, όπου όλοι όσοι δεν θα έπρεπε να συναντηθούν, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, προκαλώντας το ασυγκράτητο γέλιο του θεατή. Ένα ξενοδοχείο, ένας παράδεισος και μία θεατρική παράσταση. Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος» υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια, τους θεατρόφιλους και όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδιά τους. Ο θεατής παρακολουθεί τους ήρωες του Φεϋντώ να βρίσκονται μετέωροι ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, στην ανθρώπινη επιθυμία και στις κοινωνικές επιταγές.

Ο “Ερωτόκριτος” παρουσίασε ένα θεατρικό έργο για να µας κάνει να γελάσουμε µε την ψυχή µας! Η επανάληψη τώρα στην έδρα της Ιονίου Περιφέρειας. 

Α.Ξ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment