ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζει με Νόλη-Γουσέτη το Καταστάρι ενόψει μπαράζ!
03-04-2018 12:54:13

Ενίσχυση όχι στο έμψυχο δυναμικό του αλλά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΑΟ Κατασταρίου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που βγαίνουν μέσα από την διοίκηση της ομάδας των Αλυκών ο πρώην πλέον τεχνικός της Ζακύνθου Δημήτρης Νόλης θα μείνει στο νησί και θα καθίσει το πάγκο της ομάδας του ΑΟΚ για να βοηθήσει έτσι ώστε ο Σύλλογος στα μπαράζ να φανεί όχι μόνο ανταγωνιστικός αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Άλλωστε το όνομα του Βορειοελλαδίτη τεχνικού είχε ακουστεί πριν από αρκετούς μήνες αλλά και πριν από λίγες ημέρες. Για αυτό τον λόγο το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο νησί ο ισχυρός άνδρας και πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ποταμίτης ο οποίος είχε συνάντηση με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Ζακύνθου, όπου και επήλθε συμφωνία. Πριν όμως φτάσουμε στην συμφωνία η διοίκηση της ομάδας πήρε και την συγκατάθεση του τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Γουσέτη ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Νόλη θα ηγηθούν αυτής της προσπάθειας έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουν το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο κος Νόλης έτσι και αλλιώς ξέρει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΟΚ αφού με αρκετούς από αυτούς είχε συνεργαστεί μαζί στην ομάδα της Ζακύνθου που κατέκτησε το πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟΚ. Η διοίκηση του Συλλόγου κάνει την ύστατη προσπάθεια έτσι ώστε να πετύχει το μεγάλο στόχο και φυσικά το όνειρο της ανόδου στις Εθνικές κατηγορίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες ήταν η τελευταία ημέρα του Δημήτρη Νόλη στο πάγκο της Ζακύνθου αφού το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής τελείωσε και οι κυανοκίτρνοι πλέον υποβιβάστηκαν στο τοπικό.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment