ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το μαχαίρι στο λαιμό των ομπρελάδων για εφάπαξ πληρωμή των οφειλών για τις παραλίες!
02-04-2018 11:15:57

Σε δύσκολη θέσει έχουν περιέλθει όσοι ενοικιάζουν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες αλλά και αυτοί που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ, γιατί οφείλουν να πληρώσουν το σύνολο των οφειλών τους για το χώρο που χρησιμοποιούν και για τον οποίο έχουν τριετή συμβόλαια. 

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν πρόσφατα στο Δήμο που έχει την ευθύνη για την παραχώρηση και ενοικίαση των παραλιών, οι εν λόγω επιχειρηματίες πρέπει μέχρι σήμερα να πληρώσουν το συνολικό ποσό που οφείλουν γιατί διαφορετικά θα έχουν επιβαρύνσεις  καθώς η οφειλή τους καθίσταται ληξιπρόθεσμη στο δημόσιο ταμείο. 

Οι προσπάθειες που έγιναν για πληρωμή σε δόσεις δεν γίνεται να υλοποιηθούν και οι κρατικές υπηρεσίες αρνούνται τον όποιο διακανονισμό. 

Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες που ζήτησαν να πληρώσουν σε δύο δόσεις αλλά ούτε αυτό μπορεί να γίνει.

Υπάλληλοι από τις Οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου ανέφεραν στην Οικονομική Επιτροπή πως δεν γίνεται να αλλάξουν τα δεδομένα και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν οι οφειλές. 

Οι επαγγελματίες που νοικιάζουν ομπρέλες και ξαπλώστρες συμμετείχαν στο διαγωνισμό που έγινε πέρυσι από το Δήμο σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Οικονομικών αλλά πήραν τους χώρους για τρία χρόνια, και όχι για ένα όπως γινόταν παλιά.  Το κράτος ζητά τώρα να του καταβληθούν όλα τα χρήματα και όχι σε δόσεις. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment