ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή - Παρέμβαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στην επιστολή Γιαννάτου!
31-03-2018 09:49:48

Κυρία Διευθύντρια,
 
Με αφορμή την επιστολή του τέως Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Γιαννάτου που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας σας, με την οποία αυτός γνωστοποιεί ότι δεν θα πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές, βουλευτικές ή αυτοδιοικητικές, είμαστε υποχρεωμένοι να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Ο χώρος μας επλήγη περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον χώρο από συμπεριφορές στελεχών του τα οποία ανέδειξε, στη συνέχεια ωστόσο μετατράπηκαν στους μεγαλύτερους εχθρούς του. Τούτο αναφέρουμε με αφορμή την παραπάνω επιστολή υπενθυμίζοντας ότι το έτος 2010, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Γιαννάτος, είχαμε ήδη μπει σε «Μνημόνιο» όταν εκείνος επέμενε να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη στις Περιφερειακές Εκλογές του Νοεμβρίου της χρονιάς εκείνης και επιπλέον επέμενε να γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του αυτή παρά το κατά ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ εκπρόθεσμό της. Μάλιστα, τη μεθεπόμενη χρονιά (2012) ο ίδιος ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ δύο φορές, στις εκλογές του Μάϊου και του Ιουνίου. Συνεπώς, η αναφορά του κ. Γιαννάτου στο έτος 2010 και η απόδοση ευθυνών στο ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της κυβέρνησής του εκείνης της εποχής είναι τουλάχιστον ατυχής Και αυτό διότι το πρόσφατο τότε «Μνημόνιο» δεν ήταν αρκετό ώστε να εμποδίσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του με όχημα το ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, επειδή με την αναφορά του αυτή ο κ. Γιαννάτος αθωώνει πλήρως τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του, αν και αυτή είναι η μόνη υπεύθυνη για τη χρεοκοπία της χώρας. Για τον κ. Γιαννάτο δηλαδή δεν φταίει ο καπετάνιος (ΝΔ 2004-2009) για τη σύγκρουση με το παγόβουνο, αλλά αυτός που πήρε στα χέρια του το πηδάλιο τελευταία στιγμή (ΠΑΣΟΚ, το 2009). 

2. Εάν ορισμένοι που εγκατέλειψαν το χώρο μας στα δύσκολα, όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ευθύνες που δεν του αναλογούσαν πλήρως και σήκωσε πάνω του όλο το βάρος δυσαρεστούνται τώρα επειδή άλλοι χώροι στους οποίους προσέφυγαν τους κάνουν πέρα, δεν μας αφορά και πολύ περισσότερο δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, η οποία επένδυσε στην «Πρώτη Φορά Αριστερά» δυσαρεστημένη εν πολλοίς και από δικά μας λάθη και παραλείψεις, ωστόσο προδόθηκε από το ότι η Αριστερά αυτή αποδείχθηκε ψευδεπίγραφη. Για το γεγονός αυτό των ψεμάτων, της κωλοτούμπας και της συνεργασίας του κ. Τσίπρα με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, όμως, ούτε λέξη δεν ακούμε από τον κ. Γιαννάτο!

Φαινόμενα όπως ο γενιτσαρισμός, η εμπάθεια και ο στρουθοκαμηλισμός  δεν ανεχθήκαμε ούτε πρόκειται να τα ανεχθούμε. Ούτε βεβαίως θα αφήσουμε αναπάντητες τις, κατόπιν "φροντιστηρίων" από τον τοπικό Βουλευτή, βολές προς το Κίνημα Αλλαγής, επειδή αυτό ανεβαίνει σταθερά στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων του κόσμου. 
 
Ζάκυνθος, 29.3.2018
Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment