ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»
Γ. Φεραδούρος: «Δε θα είμαστε ..συμπλήρωμα σε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε πάρει το μάθημά μας»
21-03-2018 08:44:00

Για ένα συνέδριο που χαρακτηρίστηκε από αισιοδοξία, δυναμική και ακμαίο ηθικό από την πλευρά των συμμετεχόντων έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Φεραδούρος, αναφερόμενος στις εργασίες του συνεδρίου του  Κινήματος Αλλαγής, τις οποίες παρακολούθησε.

Ο κ. Φεραδούρος ήταν ένας από τους συνέδρους που εκπροσώπησαν το Νομό Ζακύνθου και μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- αποτύπωσε μια εικόνα που, όπως ανέφερε  θυμίζει αλλοτινές εποχές. 

«Το συνέδριο μου θύμισε αλλοτινές εποχές, όταν το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε. Ο αριθμός των συνέδρων ήταν ενδεικτικός. Το εγχείρημα για την πλήρη ομογενοποίηση είναι δύσκολο αλλά προχωράμε βήμα βήμα. Πιστεύω πως στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είμαστε ένας ενιαίος χώρος» σχολίασε, συμπληρώνοντας πως παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, τα πρώτα ουσιαστικά βήματα έχουν γίνει για τη δημιουργία ενός τρίτου ισχυρού πόλου, που θα εκφράσει τους πολίτες που δε θέλουν να ακολουθήσουν ούτε τη Νέα Δημοκρατία αλλά ούτε και το ΣΥΡΙΖΑ.

«Το γεγονός ότι από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα είχαμε 35.000 νέες εγγραφές είναι ενδεικτικό. Σε όποιον έχει αμφιβολία θα έλεγα «Κυριακή κοντή γιορτή» καθώς οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και θα γίνουν μέσα στο 2018»

Τέλος, ο κ. Φεραδούρος έκανε λόγο για ένα …έντονο φλερτ που διαπιστώθηκε στην έναρξη του συνεδρίου, τόσο από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκη όσο και από τον  Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη για προσέγγιση του Κινήματος Αλλαγής και σημείωσε πως η θέση των συνέδρων είναι πως δεν πρέπει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος και να χρησιμοποιηθεί ο χώρος ως …συμπλήρωμα .

«Έχουμε πάρει τα μαθήματα μας από την προηγούμενη συνεργασία. Βάλαμε πλάτη κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο χώρος μας και σήμερα η Ελλάδα βουλιάζει και είναι ζητούμενο αν θα επιστρέψουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν το Δεκέμβρη 2014! Δε θα συνεργαστούμε ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο. Αν θέλουν ας συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ας ξεχάσουν ότι θα είμαστε συμπλήρωμα. Θα είμαστε στρατηγικός παίχτης και αυτή ήταν η απαίτηση όλων των συνέδρων» τόνισε.

Την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα του συνεδρίου διατύπωσε από την πλευρά της και η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αρ. Βυθούλκα κάνοντας λόγο για κλίμα ελπίδας και ανανέωσης και για την παρουσία παλιών αλλά και πολλών νέων στελεχών.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment