ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα έργα αντικατάστασης των αγωγών υδροδότησης στα ορεινά!
14-03-2018 12:20:02

Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε να εγκρίνει την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση έργων στον τομέα της ύδρευσης με αντικατάσταση των αγωγών υδροδότησης.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να δημοπρατηθούν.

Τα έργα στον τομέα της ύδρευσης προωθούνται από τη ΔΕΥΑΖ η οποία έχει ήδη λάβει αποφάσεις και αφορούν το ορεινό τμήμα της Ζακύνθου. 

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ιόνια νησιά-άξονας προτεραιότητας 2, προστασία περιβάλλοντος και αειφόρος ανάπτυξη» για το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από τον Άγιο Λέοντα στην Εξωχώρα. Στη συνέχεια εγκρίθηκε και το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για το έργο αυτό μεταξύ της ΔΕΥΑΖ και του Δήμου. 

Στη συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ιόνια νησιά-άξονας προτεραιότητας 2, προστασία περιβάλλοντος και αειφόρος ανάπτυξη» για το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης πόλης Ζακύνθου, δεξαμενή Μπόχαλης-οδός Φιλικών.

Το επόμενο έργο ήταν η υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ιόνια νησιά-άξονας προτεραιότητας 2, προστασία περιβάλλοντος και αειφόρος ανάπτυξη» για το έργο της αντικατάστασης τμήματος επέκτασης αγωγού υδροδότησης του κλάδου Αγία Μαρίνα – Λούχα – Γύρι - Αγ. Λέοντας με την σχετική προγραμματική σύμβαση των δύο εμπλεκομένων μερών.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment