Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ Π. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΥ
Π. Μυλωνάς: Έρχεται σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας Green Media για επισκευή της πρέσας!
14-03-2018 08:42:53

Ένα μικρό τμήμα του ανακυκλώσιμου υλικού μεταφέρεται στο Λίβα για επεξεργασία και όχι το σύνολο της ποσότητας που συγκεντρώνεται από τους κάδους ανακύκλωσης, σύμφωνα με τη διοίκηση του Φοδσα και τις απαντήσεις που δόθηκαν για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την λειτουργία του Κέντρου Διαλογής  Ανακυκλώσιμου Υλικού στους Αμπελόκηπους.

Θυμίζουμε πως το προσωπικό του ΚΔΑΥ παραμένει απλήρωτο και έχει ξεκινήσει για το λόγο αυτό επίσχεση εργασίας, ενώ υπάρχει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά την επισκευή της πρέσας για τη διαχείριση του υλικού, η οποία έχει υποστεί ζημιά.

Ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Παναγιώτης Μυλωνάς, μίλησε στον –Ε- για το ζήτημα που έχει προκύψει και ανακοίνωσε πως σήμερα θα βρίσκεται στη Ζάκυνθο εκπρόσωπος  της εταιρείας Green Media για να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Μάλιστα ανακοίνωσε πως αν ο ιδιώτης δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του τότε θα υπάρξουν συνέπειες σε σχέση με την σύμβαση που έχει υπογράψει για τη διαχείριση του ΚΔΑΥ.

Το σοβαρό αυτό ζήτημα σε σχέση με την ανακύκλωση αναδείχθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, που μάλιστα παρενέβη τόσο στη δημοτική αρχή όσο και στη διοίκηση του ΦοΔΣΑ .όμως παρά το γεγονός ότι δόθηκαν υποσχέσεις για την πληρωμή του προσωπικού, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

«Γνωρίζω πως την Τετάρτη θα βρίσκεται εδώ εκπρόσωπος της εταιρείας για την επισκευή της βλάβης που υπάρχει στην πρέσα. Σε σχέση με τις πληρωμές γνωρίζω πως μέχρι την Παρασκευή θα πληρωθούν τα οφειλόμενα» δήλωσε ο κ. Μυλωνάς, συμπληρώνοντας πως δεν μπορούν να υπάρχουν εγγυήσεις πως δε θα υπάρξουν προβλήματα αλλά ο Φορέας θα κάνει αυτά που πρέπει, αν ο ιδιώτης δε φανεί συνεπής,

Ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ διευκρίνισε ακόμη πως η σύμβαση με τον ιδιώτη έχει διάρκεια τριών ετών, ήδη διανύουμε το δεύτερο χρόνο και ο Φορέας δεν καταβάλει κάποιο αντίτιμο στην εταιρεία Green Media.

Τέλος ο κ. Μυλωνάς ανέφερε πως στο Λίβα έχει μεταφερθεί ελάχιστο ανακυκλώσιμο υλικό για να αποσυμφορηθούν οι εγκαταστάσεις στο ΚΔΑΥ και αυτή η λύση είναι προσωρινή μέχρι να ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου στους Αμπελόκηπους.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment