ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βοήθεια για τους Παιδικούς Σταθμούς από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά η Πρόεδρος Μαρία Μουζάκη!
13-03-2018 08:30:00

Την συνδρομή του Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή για την υποστήριξη της λειτουργίας των δημοτικών παιδικών σταθμών ζητά με έγγραφο της η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και δημοτική σύμβουλος Μαρία Μουζάκη. Στο έγγραφο αυτό, που να σημειωθεί πως δημοσιεύτηκε από το μέλος της διοίκησης και δημοτικό σύμβουλο Π. Αβράμη, η Πρόεδρος παραθέτει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού.

Μεταξύ αυτών είναι η καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων για σοβαρά ζητήματα όπως είναι ο προϋπολογισμός του 2018, η έκδοση ενταλμάτων για την πληρωμή προμηθευτών και άλλα πολύ σοβαρά για την ομαλή λειτουργία του Οργανισμού.

Η κ. Μουζάκη ζητά την συνδρομή του Υπουργού και επικαλείται την ευαισθησία που επιβάλλεται  σε ζητήματα που αφορούν την φιλοξενία παιδιών και νηπίων.

Σημειώνεται πάντως πως χθες ανακοινώθηκε η μετακίνηση ενός υπαλλήλου από τις υπηρεσίες του Δήμου στις υπηρεσίες του Οργανισμού, για τα δύο επόμενα χρόνια.  στον κλάδο διοικητικού – οικονομικού.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment