ΟΙ Ν. ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ ΚΑΙ Ν. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ
Ορκίστηκαν χθες οι Τοπικοί Σύμβουλοι Κατασταρίου!
13-03-2018 13:06:48

Λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των δύο μελών του Τοπικού Συμβουλίου Κατασταρίου, οι οποίοι εξελέγησαν στη διάρκεια των επαναληπτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο μήνες περίπου και μετά την παραίτηση των προκατόχων τους. 

Η λιτή τελετή έγινε μέσα στο γραφείο του Δημάρχου με την παρουσία του Αντιδημάρχου της περιοχής Νίκου Πέττα και των εκπροσώπων από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Ορκίστηκαν οι νέοι Τοπικοί Σύμβουλοι Νίκος Κιουλάνης και Νίκος Ιορδανίδης οι οποίοι έκαναν δηλώσεις για το έργο που αναλαμβάνουν. Προηγήθηκε η τοποθέτηση του Δημάρχου ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη διαδικασία και για τα νέα πρόσωπα που μπήκαν να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα για την περιοχή.

Ο κ. Κολοκοτσάς μεταξύ άλλων είπε ότι μέσα στο Μάρτιο μήνα δημοπρατείται το μεγάλο έργο του Λίβα με 18 εκατομμύρια ευρώ και στιγμάτισε τη συμπεριφορά όλων αυτών που ρυπάνουν το περιβάλλον και πετούν τα σκουπίδια εκτός των ενδεδειγμένων χώρων. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν για την ύδρευση, τους βιολογικούς, τον ηλεκτροφωτισμό και την αξιοποίηση της πηγής στα Ξύγκια. 

Μετά μίλησε ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Νίκος Κιουλάνης ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του προτείνει να είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο και σημείωσε με νόημα: «τώρα τελείωσαν οι συνεντεύξεις και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια. Θα φτιάξουμε το Καταστάρι όπως του αρμόζει».

Ο άλλος τοπικός σύμβουλος Νίκος Ιορδανίδης στη δήλωσή του μετά την ορκωμοσία είπε ότι θα κάνουν από κοινού ότι καλύτερο μπορούν για το χωριό τους και θα στηρίξουν έργα και πρωτοβουλίες που αφορούν τη βελτίωση της εικόνας του Κατασταρίου. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment