ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ ανακοίνωσε ο κ. Δ. Καρδιανός - Μπούκιος
13-03-2018 12:31:00

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου ανακοίνωσε στον -Ε- χθες το πρωί, ο τέως Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής αλλά και μέλος της κομματικής οργάνωσης Διονύσης Καρδιανός.

Ο κ. Καρδιανός ξεκαθάρισε πως η απόφασή του ήταν καθαρά προσωπική και πως δεν ήρθε σε επικοινωνία ή συνεννόηση με κανέναν, πριν ανακοινώσει την απόφασή του δημόσια. Τόνισε δε πως πρόθεσή του είναι να τεθεί στην κρίση της βάσης του κόμματος, μια που σύμφωνα με το νέο καταστατικό, οι νέοι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών θα εκλεγούν από τα μέλη του κόμματος.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, ωστόσο ως πιθανότερη ημερομηνία έχει οριστεί η 13η Μαΐου. Μάλιστα, ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών έχει ξεκινήσει μια κινητοποίηση σε πανελλαδικό επίπεδο ώστε τα κομματικά μέλη να λάβουν κομματική κάρτα και να είναι ταμειακώς εντάξει για να μπορούν να συμμετέχουν. Ειδικότερα, όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους στο site www.nd.gr  α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.

«Έχω μια πολύ καλή σχέση με τα παλιά στελέχη αλλά και την νεολαία του κόμματος, που μου έχουν  εμπιστοσύνη. Θέλω να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος και αυτή είναι μια απόφαση που πήρα και δεν την γνώριζε προηγουμένως κανείς, ούτε πρώην υποψήφιος, ούτε πρώην Βουλευτής, ούτε πρώην Δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος, ούτε κάποιο στέλεχος της ΝΟΔΕ. Δεν έχω αντιδικία και αντιπαράθεση με κανέναν. Είναι μια υποψηφιότητα που βασίζεται στην πείρα μου και στην άποψή μου ότι κάποια πράγματα σε σχέση με την τοπική οργάνωση πρέπει να αλλάξουν. Θεωρώ πως έχω τα εχέγγυα για να διεκδικήσω αυτή τη θέση και να είμαι ωφέλιμος» τόνισε ο κ. Καρδιανός συμπληρώνοντας πως όσες πιέσεις και αν δεχτεί δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητα του, σε καμία περίπτωση.

«Οι Νεοδημοκράτες με ξέρουν και τους ξέρω, Καλώ και άλλους να βάλουν υποψηφιότητα και η βάση του κόμματος να αποφασίσει» τόνισε ο κ. Καρδιανός. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Καρδιανού από τον νυν Πρόεδρο Κώστα Κόκλα, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινώσει αν ο ίδιος προτίθεται να είναι υποψήφιος. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment