ΕΛΛΑΔΑ
Στροφή των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα
12-03-2018 07:45:00

Ενισχύεται σημαντικά η τουριστική ζήτηση της Ελλάδα από τη Γερμανία, σύμφωνα με στοιχεία από τις επαφές και διαπραγματεύσεις της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά, με παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τα οποία δείχνουν διψήφια αύξηση 25-40% των προκρατήσεων.

Το 2018 αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση από το 2017, χρονιά κατά την οποία είχαμε 3,7 εκατομμύρια αφίξεις Γερμανών στη χώρα μας, σημειώνοντας άνοδο 18,1%.

Η κ. Κουντουρά που επισκέφθηκε τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνου, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου TUI, Friedrich Joussen και τον Thomas Ellerbeck, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και συζήτησαν τις προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Επίσης, είχε επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου της Thomas Cook, Peter Fankhauser, με τους επικεφαλής της JET2, καθώς επίσης και με ηγετικά στελέχη των Alltours, Der Touristik, FTI, Schauinsland Reisen, Studiosus Reisen, και των αεροπορικών εταιρειών Condor και Germania Airlines και πέτυχε οι μεγάλοι τουριστικοί -ταξιδιωτικοί όμιλοι και οι αεροπορικές εταιρείες, να διευρύνουν τα προγράμματά τους για την Ελλάδα και να εντάξουν νέους ελληνικούς προορισμούς. Επιπλέον, η υπουργός τουρισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης ταξιδιωτικών γραφείων Γερμανίας DRV, Norbert Fiebig και είχε συνεργασία με τη διοίκηση της ομοσπονδιακής Ένωσης της τουριστικής βιομηχανίας της Γερμανίας BTW.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment