ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΕΣΑ ΤΟΥ ΚΔΑΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Στο Λίβα για επεξεργασία από το κινητό εξοπλισμό το ανακυκλώσιμο υλικό!
10-03-2018 12:00:00

Εντονότατο προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομαλή λειτουργία της ανακύκλωσης, σε μια περίοδο που αυτή η διαδικασία είναι μονόδρομος για την οριστική λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η πρέσα που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του υλικού που φτάνει στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού στις εγκαταστάσεις του ΦοΔΣΑ κοντά στο αεροδρόμιο παραμένει εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, ενώ όπως κατήγγειλε την περασμένη Τρίτη ο  Πρόεδρος του ΕΚΖ Γ. Κωνσταντίνου, παρά τις διαβεβαιώσεις, το προσωπικό που εργάζεται εκεί παρέμενε απλήρωτο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της διοίκησης του ΦοΔΣΑ Ν. Τσίπηρα το ανακυκλώσιμο υλικό μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις του Λίβα και εκεί γίνεται η επεξεργασία του προσωρινά, μέχρις ότου να επισκευαστεί η βλάβη στην πρέσα από τον υπεύθυνο του Κέντρου. Σύμφωνα δε με τον κ. Τσίπηρα, η διαχείριση του ανακυκλώσιμου υλικού, συνεχίζεται κανονικά αλλά  γίνεται από την κινητή μονάδα διαλογής ανακυκλώσιμου υλικού που υπάρχει στο Λίβα. Ο ίδιος, αναφερόμενος στην αλληλογραφία που υπάρχει με τον υπεύθυνο του Κέντρου, σημείωσε πως το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων θα διευθετηθεί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες με την σύμβαση που έχει υπογραφεί με το Δήμο.

Να σημειωθεί πάντως πως οι παραπάνω εξελίξεις δημιουργούν ερωτηματικά και επιφυλάξεις, σε μια περίοδο που το ανακυκλώσιμο υλικό είναι πολύ λιγότερο από αυτό που θα υπάρχει κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, λόγω τουρισμού.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment