ΙΟΝΙΟ
Για επισκευή το πλοίο «Ζάκυνθος Ι»
09-03-2018 08:00:00

Η Kefalonian Lines ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου ότι, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ «Ζάκυνθος 1» δεν θα πραγματοποιήσει τα εγκεκριμένα δρομολόγιά του από την Πέμπτη 8 Μαρίου 2018 και για περίπου τέσσερις ημέρες, λόγω επιβεβλημένου δεξαμενισμού του. 

Η εταιρεία  θα ενημερώσει με νέα της ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και ώρα επανένταξης του πλοίου στα δρομολόγιά του και ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την αναστάτωση των δρομολογίων. 

Για το ίδιο θέμα το Λιμενικό σώμα ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

Έκτακτη επιθεώρηση διενεργήθηκε  από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι” Ν.Π. 9684, μετά τον κατάπλου του στον οικείο λιμένα. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν πολύ σοβαροί κραδασμοί στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου, με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Κυλλήνης-Ζακύνθου, εξυπηρετούνται από λοιπά δρομολογημένα πλοία.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment