ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλές οι χρεώσεις της Fraport στα περιφερειακά αεροδρόμια!
07-03-2018 09:30:00

Με σκληρή επίθεση στη Fraport για τις αυξημένες χρεώσεις που θα ισχύουν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια από την 1η Απριλίου συνδύασε την παρουσίαση του προγράμματος πτήσεων η Ryanair, μέσω του εμπορικού της διευθυντή David O’ Rien.

Σύμφωνα με το ανώτερο στέλεχος της Ryanair, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αρχικές τους εκτιμήσεις πως η παραχώρηση από την ελληνική κυβέρνηση του μονοπωλίου διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport έχει ως αποτέλεσμα νέες αυξημένες χρεώσεις στα αεροδρόμια, οι οποίες δυσκολεύουν την περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής κίνησης προς τη χώρα, ιδιαίτερα σε μήνες χαμηλής ζήτησης.

Ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα χρέωσης 90 ευρώ για την παρουσία πυροσβεστικού οχήματος κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού των αεροπλάνων με καύσιμα, στις περιπτώσεις όπου γίνεται ταυτόχρονα επιβίβαση επιβατών, όπως συμβαίνει με τις εταιρίες χαμηλού κόστους. Σημείωσε ότι αυτή η χρέωση δεν υπάρχει πλέον πουθενά εκτός από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα εκτίμησε ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής, η εταιρία θα διακινήσει φέτος 5,7 εκατ. επιβάτες προς την Ελλάδα, καταγράφοντας άνοδο 14%.Ιδιαίτερα προς την Αθήνα, η εταιρία αναμένεται να διακινήσει 2,9 εκατ. επιβάτες.

Η εταιρία προανήγγειλε έξι νέα δρομολόγια από Αθήνα, μεταξύ των οποίων προς την Ακαμπα και το Μαρακές. 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment