ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση Κινήματος Αλλαγής: «Πρέπει να πάμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας»
05-03-2018 12:13:59

Η πρώτη - μετά από καιρό - πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να δίνουν τον τόνο για το νέο ξεκίνημα του χώρου.

Οι ομιλητές άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και εστίασαν στο λαϊκισμό και τα ψέματα, ενώ δεν ξέφυγε από τα πυρά τους ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία είναι δέσμια παραγόντων από ομάδες. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για το επικείμενο συνέδριο του χώρου που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου ενώ στο διάλογο που ακολούθησε, υπήρξε πλούσιος προβληματισμός από τους συμμετέχοντες και αναφορά στα λάθη που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ μακριά από την εξουσία με κατακρήμνιση των ποσοστών του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε τριμελές κλιμάκιο υπό τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Καρανικόλα που επισήμανε πως η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση και το Κίνημα Αλλαγής έχει μεγάλη ευθύνη για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα. 

Στην κριτική που ασκήθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ότι πετά συνέχεια λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους και ότι στηρίζεται στα ψέματα και στο λαϊκισμό. Επίσης επισημάνθηκε ιδιαίτερα η στενή σχέση της κυβέρνησης με τον Καραμανλή και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν. 

Για την υπόθεση NOVARTIS αναφέρθηκε πως μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την στήριξε μέσα στη Βουλή, όπως φάνηκε από την μετάδοση που έγινε.

Μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά και έγινε γνωστό πως σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του χώρου. «Πρέπει να κρατήσουμε αναμμένη τη λαμπάδα που άναψε με την εκλογή επικεφαλής στο Κίνημα Αλλαγής και τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι το Συνέδριο. Το ιδρυτικό Συνέδριο θα ενοποιήσει το χώρο και τώρα πρέπει να πείσουμε τους ανένταχτους και δυσαρεστημένους να επιστρέψουν για να γίνουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο και πολυτασικό κόμμα», ανέφερε ο κ. Καρανικόλας.

Οι δυνάμεις του χώρου έχουν ανάγκη η μία την άλλη και όλοι μαζί τους πολίτες, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. 

«Πρέπει να δούμε τη θέση της χώρας μας σε παγκόσμια κλίμακα και η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία κι όχι μόνο για την οικονομία. Στο θέμα της Μακεδονίας αγνοούν την αντιπολίτευση κι ενημερώνουν την εκκλησία. Από το δραχμιστή Παπαδημητρίου πήγαμε στον κρατιστή Δραγασάκη. Ασχολούνται με τα δημοσιονομικά και ατόνισαν οι μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται εθνική στρατηγική για το πρόβλημα των κόκκινων δανείων» είναι μερικές από τις επισημάνσεις των ομιλητών που ζήτησαν να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment