Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
Σε ένα μήνα η πληρωμή των σταφιδοπαραγωγών για τη συνδεδεμένη ενίσχυση
05-03-2018 11:55:54

Η Ο.Π. σταφίδας ΕΑΣ Ζακύνθου στην προσπάθειά της να ενημερώσει τα μέλη της αλλά και τους σταφιδοπαραγωγούς του νησιού για την πληρωμή της Συνδεδεμένης Ενίσχυσης για την σταφίδα, προχώρησε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα του ΟΠΕΚΕΠΕ και έλαβε την προφορική διαβεβαίωση ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τους σταφιδοπαραγωγούς να πραγματοποιηθεί από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου.

Η εκτίμηση αυτή, ως προς την πιθανή ημερομηνία καταβολής της ενίσχυσης, προϋποθέτει ότι η αποστολή και καταχώρηση τυχόν ζημιωθέντων ποσοτήτων σταφίδας από τον ΕΛΓΑ αλλά και η έκδοση της τιμής ενίσχυσης από το Υπουργείο που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πραγματοποιηθούν άμεσα, χωρίς προβλήματα και χρονοτριβές.

Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορεί να υπάρξει δέσμευση για την ημερομηνία πληρωμής αλλά σε κάθε περίπτωση οι παραγωγοί σταφίδας πρέπει να γνωρίζουν ότι βάση της κανονιστικής διάταξης οι πληρωμές για την καταβολή ενισχύσεων ολοκληρώνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου κάθε έτους.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment