Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ -Ε- ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:
Διονύσης Ακτύπης: ''Για πρώτη φορά ωριμότητα, ομόνοια και κοινή στόχευση στην παράταξη''
01-03-2018 11:48:41

Για ωριμότητα, ομόνοια και κοινή στόχευση έκανε λόγο ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέως Δήμαρχος Ζακυνθίων Διονύσης Ακτύπης που μίλησε προχθές στον –Ε- με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου στο νησί μας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, που έχει οριστεί και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έφερε το παράδειγμα της στάσης που τήρησαν στην συνεδρίαση των κομματικών οργάνων οι κ.κ. Ακτύπης και Γάσπαρος, για να τονίσει την αποκατάσταση της μεταξύ τους σχέσης και αναφερόμενος σε αυτό ο κ. Ακτύπης σημείωσε πως αντιπαράθεση με τον τέως Νομάρχη ήταν προσωπική, όχι πολιτική και σήμερα ανήκει στο παρελθόν.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Ακτύπης, που συνόδευσε τον κ. Οικονόμου στην περιοδεία του στη Ζάκυνθο, επανέλαβε πως βρίσκεται στη διάθεση της παράταξης, τονίζοντας όμως ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το κόμμα και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι γεγονός πως αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί ωριμότητα και ομόνοια μεταξύ των στελεχών. Υπάρχει  μια κοινή στόχευση για να φύγει αυτή η επικίνδυνη Κυβέρνηση, που θέλει να εφαρμόσει μια αντι-δημοκρατική διακυβέρνηση ανάλογη με αυτή της Βενεζουέλας. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να το επιτρέψει. Έχουμε ευθύνη για τις επόμενες γενιές για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό» υπογράμμισε.

Ο κ. Ακτύπης χαρακτήρισε θεμιτό το να υπάρχουν πρόσωπα με φιλοδοξίες σε κάθε παράταξη αλλά είναι σημαντικό να υπάρχουν κοινές ιδεολογικές αφετηρίες.

«Μεταξύ εμού και του κ. Γάσπαρου δεν υπάρχουν ούτε υπήρχαν ιδεολογικές διαφορές. Υπήρξε ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο συζητήθηκε και αντιμετωπίστηκε. Πολλές φορές δημιουργούνται θέματα από καλοθελητές. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε και να συζητήσουμε, ξεπερνώντας ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας» σχολίασε, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος βρίσκεται πάντα στη διάθεση της παράταξης.

«Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω αλλά είναι απόφαση του κόμματος. Σε καμία περίπτωση είμαι ή δεν είμαι υποψήφιος, παραμένω στις γραμμές και δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί. Στόχος δεν είναι να πετύχουμε προσωπικούς στόχους αλλά να αλλάξει η παράταξη» τόνισε.

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτός από την Κυβέρνηση άσκησε κριτική και στο Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, υπογραμμίζοντας πως το μόνο έργο που έχει να υποδείξει για τη Ζάκυνθο είναι οι 4 πυλώνες στο Δημοτικό Στάδιο.

«Η Ζάκυνθος περνά έναν Γολγοθά με τις υποδομές και όχι μόνο και δεν έχει καμία στήριξη. Όλα τα μεγάλα έργα στη Ζάκυνθο όπως το Νοσοκομείο και το αεροδρόμιο έγιναν από Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο κ. Ακτύπης, σημειώνοντας πως το μόνο έργο που παράγει ο κ. Κοντονής είναι η εξαφάνιση των πολιτικών του αντιπάλων, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση του Νοσοκομείο.

«Πυροδότησε την κατάσταση στο Νοσοκομείο και πριν ένα χρόνο μιλούσε για πόρισμα που θα δείχνει τους υπαίτιους. Το πόρισμα όμως βγήκε και καλό είναι να μας πει τώρα πως το βλέπει. Δεν τον βλέπω να ζητά τη διερεύνηση των όσων αναφέρει το πόρισμα» σημείωσε αναφερόμενος στο πόρισμα της  Επιτροπής Πέτρου που το ίδιο το Υπουργείο όρισε.

«Το πόρισμα θα πάει στη Βουλή και θα πρέπει να φανεί ποιοι δεν επέτρεψαν τη διερεύνηση περαιτέρω ζητημάτων από την Επιτροπή» σημείωσε, ενώ για την διερεύνηση της υπόθεσης των κλειστών χειρουργείων από τη Δικαιοσύνη, θύμισε πως την απόφαση την πήρε η διοίκηση, με το Επιστημονικό Συμβούλιο να καταθέτει προτάσεις που διατυπώθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως δυστυχώς τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες από την πλευρά της Κυβέρνησης.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment