ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ημερίδα του ΤΕΕ για την προστασία των ελληνικών θαλασσών!
21-02-2018 12:41:24

Επιστημονική εκδήλωση για την προστασία των ελληνικών θαλασσών από συμβάντα που σχετίζονται με τη διακίνηση καυσίμων διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:30 το πρωί, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΕΕ, Νίκης 4, Αθήνα, 1ος όροφος).

Κατά την εκδήλωση που έχει τίτλο: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν επίκαιρα επιστημονικά θέματα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος όπως ο θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός, τα μέτρα και οι τεχνολογίες πρόληψης, ταυτοποίησης και αντιμετώπισης της ρύπανσης των θαλασσών από πετρελαιοειδή.

Σχετικά με την ημερίδα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε τα εξής: «Οι Έλληνες Μηχανικοί στηρίζουν, ανέκαθεν, στην πράξη, τόσο την ελληνική ναυτιλία όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο τεχνικός κόσμος της χώρας είναι αυτός που σχεδιάζει και υλοποιεί όλα τα μέτρα, τις τεχνολογίες και κάθε εφαρμογή που αφορά την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και την ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας. Για αυτό έχουμε ευθύνη να αναδεικνύουμε ιδιαίτερα τις εξελίξεις σε θεσμικό και τεχνολογικό επίπεδο, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι και πως πρέπει να γίνεται.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις που αφορούν τόσο τη ναυτιλία όσο και το περιβάλλον. Το ΤΕΕ στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Ελλήνων Μηχανικών τόσο στον επιστημονικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αναδεικνύοντας το έργο τους και ενημερώνοντας για τις εξελίξεις».


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment