Η FRAPORT ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Εργοτάξιο έχει γίνει το εσωτερικό του αεροδρομίου Ζακύνθου!
14-02-2018 08:58:39

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση των σχεδίων της Fraport για το αεροδρόμιο της Ζακύνθου που είναι εργοτάξιο λόγω των έργων που έχουν προγραμματιστεί για την ανακαίνιση των χώρων. 

Οι παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο μήνα, σχεδόν με το τέλος της τουριστικής σεζόν του 2017. Οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου έχουν αλλάξει από τις μετατροπές  και ο στόχος είναι να έχουν ετοιμαστεί πριν από το Μάρτιο – Απρίλιο που αρχίσει η τουριστική περίοδος με τις πτήσεις τσάρτερς.

Στην πρόσκληση γίνεται γνωστό πως η Fraport Greece  προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 1 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου,  με αντικείμενο την παρουσίαση των σχεδίων σχετικά με την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός».

Η αναμενόμενη αύξηση των αφίξεων για το νομό Ζακύνθου η οποία γίνεται γνωστή από όλους τους παράγοντες στο χώρο του τουρισμού, επιβάλλει να έχουμε ένα αεροδρόμιο σύγχρονο στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την κάλυψη όλων των αναγκών. 

Μερικά από τα κυριότερα επιμέρους έργα που εγκρίθηκαν για το αεροδρόμιο Ζακύνθου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος πριν από τρεις περίπου μήνες είναι: .

− Εργασίες συντήρησης όλων των υποδομών του αεροδρομίου.

− Εκσυγχρονισμός του αεροσταθμού εντός του υφιστάμενου κελύφους.

− Συντήρηση του πύργου ελέγχου.

− Κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, νέου βοηθητικού κτιρίου μηχανολογικών εγκαταστάσεων και νέου κτιρίου ασφάλειας στην πύλη.

− Κυκλοφοριακές διαμορφώσεις στην πλευρά δραστηριοτήτων αεροσκαφών.

− Κατασκευή αμμοσυλεκτών για τον καθαρισμό των όμβριων απορροών του διαδρόμου.

− Βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις υποστήριξης της λειτουργίας του αερολιμένα (υπόγειες δεξαμενές νερού, αντλιοστάσιο λυμάτων, δεξαμενή συγκέντρωσης και προεπεξεργασίας λυμάτων αεροσκαφών κ.λπ.).

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment