ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ
Εξαγγελίες για το Κλειστό Γυμναστήριο στο Φιολίτι!
14-02-2018 08:30:00

Με αφορμή την καθιερωμένη γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου για την κοπή της πίτας και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς που ήταν παρών στην εκδήλωση,  προανήγγειλε την κατασκευή ενός κέντρου Αθλητισμού στο Φιολίτι.

Η εξαγγελία αν και δεν αφορά άμεσα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, είναι γνωστή και αφορά τον σχεδιασμό για την κατασκευή έργων αθλητισμού σε οικόπεδο που ανήκει στο Δήμο στο Φιολίτι. 

Ειδικότερα, πρόκειται για το χώρο όπου θα κατασκευαστεί το κλειστό Γυμναστήριο με την χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί κατά το παρελθόν από το Υπουργείο Αθλητισμού, επί υπουργίας Στ. Κοντονή αλλά μέχρι σήμερα έχει «παγώσει» λόγω έλλειψης των απαιτούμενων μελετών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως τα τεχνικά δελτία βρίσκονται ήδη στο Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και αυτό που αναμένεται είναι το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Οικονομικών για την προκήρυξη του πολύ-αναμενόμενου έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται στο ποσό τους ενός εκατομμυρίου ευρώ  και αξίζει να θυμίσουμε πως ήταν κατά 500.000 ευρώ υψηλότερη, αλλά λόγω της μεγάλης καθυστέρησης τα χρήματα αυτά διατέθηκαν από το Υπουργείο σε άλλα έργα. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment