ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ
Συνεδριάζει στην Κεφαλονιά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων
13-02-2018 08:45:00

Την προσεχή Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΙΝ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων νήσων) η οποία θα γίνει στο Αργοστόλι σε χώρο του Δήμου. 

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα και ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης θα ενημερώσει για τρέχοντα θέματα της αυτοδιοίκησης. 

Στην εν λόγω συνεδρίαση υπάρχει θέμα με εισηγητή το Δήμαρχο Ζακύνθου για οικονομικά αλλά ο κ. Κολοκοτσάς εκείνη την ημέρα θα ταξιδεύει για τη Σουηδία όπου θα εκπροσωπήσει το νησί μας σε διεθνή τουριστική έκθεση.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως η Κεφαλονιά προετοιμάζεται για συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με το οποίο θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση για έρευνα στον τομέα των σεισμών και της πρόληψής τους. Στην κατεύθυνση αυτή θα ζητηθούν σεισμογράφοι για να τοποθετηθούν στο γειτονικό νησί και να υπάρξει μόνιμη συνεργασία με το πανεπιστημιακό ίδρυμα. 

Μεταξύ άλλων στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν θέματα ενημερωτικού χαρακτήρα για ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment