ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ
Ακέφαλη και χωρίς προσωπικό η Κτηματική Υπηρεσία Ζακύνθου!
12-02-2018 12:41:45

Ενώ εκκρεμούν δεκάδες υποθέσεις, με την πιο άμεση να αφορά τις διαδικασίες για την παραχώρηση αιγιαλών και παραλίας που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, το αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας (η γνωστή κατά το παρελθόν Κτηματική Υπηρεσία) έχει μείνει από τις αρχές του μήνα χωρίς Προϊστάμενο και  ειδικότερα  χωρίς  κανένα αρμόδιο υπάλληλο για να διεκπεραιώσει το έργο της Υπηρεσίας. Μοναδικοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας σήμερα είναι ένας  οδηγός και μια καθαρίστρια.

Θυμίζουμε πως μετά την μετακίνηση της αρμόδιας υπαλλήλου Αγγελικής Ζουρμπάνου στο Τελωνείο πριν από δύο περίπου χρόνια, τη θέση της πήρε ο υπάλληλος της υπηρεσίας Διονύσης Κεφαλληνός, ο οποίος όμως έχει παράλληλα συνδικαλιστική δράση στην Ομοσπονδία των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών (ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ)  ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Από τις αρχές Φλεβάρη βρίσκεται αποκλειστικά στη διάθεση της Ομοσπονδίας για συνδικαλιστικές δράσεις που θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα και αυτές τις αρμοδιότητες θα έχει για την επόμενη τριετία, γεγονός που επί της ουσίας τον θέτει εκτός των καθηκόντων του στην Υπηρεσία της Ζακύνθου.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχείς συσκέψεις στις αρμόδιες διευθύνσεις του Υπουργείου Οικονομικών και στην  Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας με έδρα την Πάτρα στην οποία υπάγεται  το Αυτοτελές Γραφείο της  Ζακύνθου προκειμένου να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα λύση για την κάλυψη της θέσης. Όπως όλα δείχνουν το κενό θα καλυφθεί με την μετακίνηση προσωπικού από άλλη Υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπηρεσία, ακόμη και όταν υπήρχε υπεύθυνος υπάλληλος, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης με το κυριότερο να αφορά την έλλειψη μηχανικού.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment