ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΗΛΩΝΕΙ:
Ελένη Πυλαρινού: “Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας”
08-02-2018 12:20:34

«Παρούσα» στηρίζοντας τη μάχη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές δηλώνει η εκπαιδευτικός και επί μακρόν στέλεχος του κόμματος Ελένη Πυλαρινού που μιλώντας πρόσφατα στο ραδιόφωνο του -Ε- για το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, στο οποίο και η ίδια συμμετείχε, αναφέρθηκε στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής για την Χώρα μας.

Η ίδια διατύπωσε τις έντονες αντιδράσεις της στους χειρισμούς της Κυβέρνησης για το Σκοπιανό, επισημαίνοντας πως η στάση του ελληνικού λαού που κινητοποιήθηκε, δεν πρέπει να αγνοηθεί.

«Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν Έλληνες πολίτες που δεν είχαν καμία σχέση με κόμματα. Κάποιοι ήθελαν να καπελώσουν το συλλαλητήριο και αυτό είναι απαράδεκτο! Οι πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν όχι μόνο για το όνομα της Μακεδονίας, αλλά για το συνολικό πακέτο των θεμάτων που αφορούν το Σκοπιανό» σημείωσε η κ. Πυλαρινού, που απευθυνόμενη σε όσους κυβερνητικούς απέδωσαν τη διοργάνωση των αντιδράσεων στους ιερείς και την Εκκλησία, αναρωτήθηκε πως λέγεται κάτι τέτοιο από την στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πριν την έναρξη των διαδικασιών  ενημέρωσε πρώτα και κύρια, όχι τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Η ίδια συμμερίστηκε τον προβληματισμό για το λόγο που αντίστοιχες κινητοποιήσεις όπως αυτές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν προκλήθηκαν και με άλλες αφορμές που αφορούν τη ζωή και το εισόδημα των πολιτών και επεσήμανε πως κατά τη γνώμη της το Μακεδονικό ήταν τελικά η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» τόνισε.

Για τη Νέα Δημοκρατία

Η κ. Πυλαρινού αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αφορούν τη Νέα Δημοκρατίας προτάσσοντας ως εξαιρετικής σημασίας τις αλλαγές στην οργάνωση του κόμματος.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή πορεία σε ότι αφορά τα οργανωτικά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα βοηθήσω με όλους μου τις δυνάμεις για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας» τόνισε και συμπλήρωσε πως η εκλογή των οργάνων από τη βάση και ο ορισμός συγκεκριμένης θητείας για τους Προέδρους είναι σημαντικές αλλαγές, ώστε το κόμμα να μην είναι «προεδροκεντρικό» αλλά να λαμβάνονται υπόψη οι συλλογικές αποφάσεις.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment