ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΑΡΜΕΝΗ
Γ. Αρμένης: “Δεν θέτω την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος αλλά τη διαθεσιμότητά μου να είμαι υποψήφιος”
27-01-2018 12:30:58

Σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Λυκούδι, ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αρμένης «δήλωσε παρών» στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- εξέφρασε το ενδιαφέρον του να τεθεί ως επικεφαλής μιας νέας δημοτικής ομάδας που θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές το Δήμο Ζακύνθου αλλά δεν προεξοφλεί ότι ο ίδιος θα είναι απαραίτητα ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Σύμφωνα με τον κ. Αρμένη, η πρωτοβουλία ήταν προσωπική και τόσο η προσέλευση όσο και η ανταπόκριση, τον ικανοποίησαν.

«Πήρα μια πρωτοβουλία να συζητήσω με φίλους τα θέματα που αφορούν το Δήμο. Σε αυτή την συνάντηση συμμετείχαν μέλη του συνδυασμού μας, που είναι άλλωστε και ο πυρήνας της δράσης μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και για την προσέλευση και για τη συζήτηση που έγινε» τόνισε, υπογραμμίζοντας πως υπήρξε η κοινή πεποίθηση για την ανάγκη δημιουργίας ενός αυτοδιοικητικού  φορέα, μακριά από την μέγγενη των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών, που δημιουργούν συνδυασμούς λίγους μήνες πριν τις εκλογές» δήλωσε και συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν έθεσε υποψηφιότητα, αλλά την διαθεσιμότητα του.

Για την πρόσφατη επίσκεψη μελών του συνδυασμού «Μαζί για τη Ζάκυνθο»  στο Λίβα, σημείωσε πως δεν επρόκειτο για «αυτοψία» αλλά για την ανάγκη να ενημερωθούν για ότι συμβαίνει στην περιοχή, προχωρώντας σε ένα κείμενο παρατηρήσεων και προτάσεων που θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Θέλουμε η παραφιλολογία να γίνει υπεύθυνος διάλογος στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία και του Συλλόγου του Βραχιώνα» δήλωσε ο κ. Αρμένης, συμπληρώνοντας πως η διαχείρισης είναι δυσχερής καθώς γίνεται σε απορρίμματα που είχαν να μαζευτούν μήνες, ωστόσο το σημαντικό είναι πως γίνεται για πρώτη φορά διαχείριση.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment