ΕΛΛΑΔΑ
Αμερικανοί εμπειρογνώμονες στην Ελλάδα για τις φωτιές!
12-01-2018 10:45:00

Μαθαίνουμε ότι κλιμάκιο ειδικών εμπειρογνωμόνων από την Αμερική θα βρεθεί στη χώρα μας για “να δώσει τα φώτα του” στο θέμα της δασοπυρόσβεσης και η πληροφορία έγινε γνωστή χθες από το Πυροσβεστικό σώμα.

Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί δομές και υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν αυτής της συνεργασίας θα προτείναμε να δοθεί χείρα βοηθείας και για την έρευνα που γίνεται για τον εντοπισμό των εμπρηστών, αφού τη χρονιά που πέρασε το νησί μας κάηκε στην πυρά, κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολές.

Η τεχνογνωσία των Αμερικανών ας χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πτυχές αυτού του προβλήματος, μια και τους καλέσαμε.

Άλλωστε δεν υπάρχει πουθενά φως στον ορίζοντα για τα γεγονότα του καλοκαιριού εκτός από μία περίπτωση που έγινε γνωστή και αφορά άτομο που εθεάθη στα δάση των ορεινών και θεωρήθηκε ύποπτος για εμπρησμό. Από τότε μέχρι σήμερα υπάρχει βαθύ σκοτάδι στην ενημέρωση των Ζακυνθινών και κανείς δεν γνωρίζει ποιος έβαλε τις φωτιές που έκαψαν 35 χιλιάδες στρέμματα δάσους στο νησί μας και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων και περιουσιών σε ολόκληρα χωριά…

Α.Ξ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment