ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον το Master Plan για το λιμάνι
12-01-2018 09:15:00

Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η μελέτη για το master plan του λιμένα Ζακύνθου αφού λίγο πριν την εκπνοή του 2017 και πιο συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου του 2017, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της απόφασης του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας που δημοσίευσε προχθές αποκλειστικά η εφημερίδα μας.

Η δημοσίευση σε ΦΕΚ ανοίγει πλέον το δρόμο για την υλοποίηση μιας σειράς από έργα που προβλέπει το master plan, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην πολυσυζητημένη προβλήτα για την πρόσδεση των κρουαζιερόπλοιων.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η ΕΣΑΛ και ακολούθως η Λιμενική Επιτροπή, ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε και η προβλήτα θα κατασκευαστεί στο μώλο του Αγίου Διονυσίου.

«Συγκεκριμένα, εγκρίνει την εναλλακτική λύση 2, αρχική διάταξη των εσωτερικών λιμενικών έργων, με τον όρο να τροποποιηθεί κατάλληλα η υποβληθείσα Κυκλοφοριακή Μελέτη, προκειμένου να εξετάσει τη σύνδεση της προκριθείσας λύσης με το οδικό δίκτυο της περιοχής. Η θέση των τεσσάρων (04) εγκάρσιων γεφυρωτών προβλητών είναι ενδεικτική στο Master Plan και δύναται να τροποποιηθεί, ελαφρώς χωρίς όμως να μεταβληθεί ο αριθμός και οι διαστάσεις τους» αναφέρει η απόφαση.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment