ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''VAKANTIEBEURS 2018''
Διψήφια άνοδος από την αγορά της Ολλανδίας!
12-01-2018 12:00:00

Οι πρώτες ειδήσεις από την έκθεση "Vakantiebeurs 2018" στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε θεαματική άνοδο από αυτή την τουριστική αγορά. Μιλώντας στον –Ε- ο τουριστικός πράκτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Γιάννης Λουκίσας ανέφερε πως η αύξηση για το νησί μας εκτιμάται μεταξύ 27 και 30% ενώ για την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, έκανε γνωστό ότι μέχρι τώρα έχει δώσει το 37% των θέσεών της για προκρατήσεις.

Το ίδιο κλίμα μεταφέρει και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, που κι αυτός βρίσκεται στην Ολλανδία εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων νήσων στην έκθεση.

Ο Διευθυντής αγορών της TUI k. Ernst-Jan van Veen που βρέθηκε στο περίπτερο της Π.Ι.Ν, βεβαιώνει και αυτός  την αύξηση των αφίξεων από την Ολλανδία. 

Οι κρατήσεις στο Ιόνιο βρίσκονται σε διψήφιο αριθμό και σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- θα γίνει κάποια μικρή εκδήλωση στην έκθεση η οποία θα είναι αφιερωμένη στην Κεφαλονιά σαν τουριστικό προορισμό. Εκεί θα παρευρεθεί ο Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ Κώστας Τσέγας, η δ/ντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας - Βελγίου και Λουξεμβούργου Ελένη Σκαρβέλη, δημοσιογράφοι, κανάλια τηλεοπτικά, Tour Operator και πολλοί άλλοι παράγοντες. Θα προσφερθούν ρομπόλα, γραβιέρα, μάντολες και θα έλθουν και φαγητά από Ελληνικό εστιατόριο.

Στην τουριστική έκθεση “Vakantiebeurs 2018” στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας βρίσκονται επιχειρηματίες του νησιού μας καθώς η εν λόγω έκθεση είναι πολύ σημαντική για τη Ζάκυνθο αφού οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι τουρίστες που έρχονται στο νησί μας μέσω τσάρτερ ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία θεαματική αύξηση στις αφίξεις από αυτή τη χώρα. 

Μιλώντας στον –Ε- ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Γιάννης Λουκίσσας από την αρχή της εβδομάδας είχε επισημάνει πως η χρονιά φέτος θα πάει καλύτερα από πέρυσι αναφορικά με την ολλανδική τουριστική αγορά και τα στοιχεία μέσω της έκθεσης φαίνεται πως τον δικαίωσαν. 

Η έκθεση “Vakantiebeurs” προχθές Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ήταν ανοιχτή για το κοινό. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment