ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συλλαλητήριο για το πολυνομοσχέδιο την ερχόμενη Δευτέρα και απεργιακή κινητοποίηση σήμερα
12-01-2018 08:30:00

Σειρά κινητοποιήσεων ανακοίνωσε το Εργατικό κέντρο για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα ετοιμάζει συλλαλητήριο και απεργία.

Η κυβέρνηση προχωρά αμείλικτη στο πετσόκομμα όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων με το νομοσχέδιο που καταθέτει και θα συζητά την Παρασκευή 12 Γενάρη και θα ψηφίσει την Δευτέρα 15 Γενάρη. 

Το Εργατικό Κέντρο  απαντά:

Με εξορμήσεις – ενημέρωση σε όλους τους χώρους δουλειάς    

Με ΑΠΕΡΓΙΑ και απεργιακή συγκέντρωση την Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 10.30 το πρωί στην π. Νομαρχία  

Με συλλαλητήριο τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 7.00 το απόγευμα στο  Εργατ/κό Κέντρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το επικαιροποιημένο μνημόνιο με τα νέα προαπαιτούμενα οδηγεί σε ένα νέο γύρο επίθεσης στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας καθώς στη διάρκεια των επόμενων μηνών η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει έναν τεράστιο όγκο αντεργατικών μέτρων, προκειμένου να κηρύξει το δήθεν τέλος των μνημονίων. Μέτρα που είναι ήδη συμφωνημένα με τους δανειστές, είναι αναγκαία για τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές καθώς και τη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου, αφού υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους. Τη στιγμή που η κυβέρνηση φέρνει το πολυνομοσχέδιο όπου μεταξύ άλλων καταργεί ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα στην απεργία, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αρνήθηκαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας. Εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να « λουφάξουμε στη γωνιά μας», δίνουμε  άμεση – δυναμική , αγωνιστική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία της Παρασκευής».


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment